Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Lovitură pentru Mario Iorgulescu. Ce a făcut iubita bărbatului ucis în accident: "Omul ăsta a folosit bolidul de lux ca o armă!"

Lovitură pentru Mario Iorgulescu, după ce s-a zvonit că tatăl milionar îl ține în spital, deși starea lui de sănătate s-ar fi ameliorat. La trei luni de la accidentul provocat de fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, iubita lui Dani Vicol, victima lui Iorgulescu, iese la atac. Femeia al cărui copil a rămas orfan de tată vrea cu orice preț să se facă dreptate.

Mario Iorgulescu a provocat un grav accident în septembrie 2019

Patricia a depus o plângere impotriva lui Mario Iorgulescu și îl acuză de omor.

„Arăt faptul ca formulez aceasta plângere penala potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider ca modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-va sa aveți în vedere ca în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia”, începe documentul.

Citește și: Mario Iorgulescu, mesaj despre întoarcerea în România: „Nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc”

În documentul oficial, se arată că Patricia consideră faptul că Mario Iorgulescu „a folosit autoturismul ca pe o armă”, cu rezultatul fiind unul cunoscut. Susține că vrea să achite toate cheltuielile necesare expertizelor folosite în soluționarea dosarului, semn că tânăra caută cu disperare o concluzie la această tragedie, scrie spynews.ro.

„Cel puțin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul sau ca pe o arma, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc neavând nicio șansă de supraviețuire. (...) doresc sa achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului”, se arată în continuarea plângerii penale.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro