Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

O actriță celebră a publicat o fotografie inedită cu fiul ei. Mulți habar n-aveau că bruneta este mamă: „Băiatul meu, un curcubeu plin de magie”

„Fiul meu a împlinit cinci ani. Este un curcubeu de lumină, iar energia lui este magie pură”. Fotografie rară cu băiatul uneia dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz.

O actriță celebră a publicat o fotografie inedită cu fiul ei. Mulți habar n-aveau că bruneta este mamă: „Băiatul meu, un curcubeu plin de magie”

Profimedia

A devenit mamă în anul 2015, la vârsta de 46 de ani. În tot acest timp, actrița Lucy Liu, care a cunoscută pentru rolurile din serialul Ally McBeal și seria de filme Charlie's Angels, a evitat să vorbească sau să împărtășească prea multe fotografii cu fiul eu, în mediul online.

Sâmbătă, însă, actrița a „rupt” tăcerea, cu o fotografie emoționantă în care apare alături de băiețelul ei, Rockwell, care suflă în lumânările de pe tortul pregătit de mama sa de ziua lui de naștere:

„Fiul meu a împlinit cinci ani. Este un curcubeu de lumină, iar energia lui este magie pură”, a scris Lucy Liu.

Vedeta a profitat de ocazie pentru a-și exprima susținerea pentru Joe Biden în alegerile prezidențiale ce vor avea loc în acest an, în SUA.

„Ca om, ca mamă, ca fiică, acum, mai mult ca oricând, trebuie să ne unim forțele și să luptăm pentru sufletul acestei țări. Haideți să ne dorim un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru planeta-mamă. Susțin #BidenHarris2020 și viziunea lor pentru o America unită!”, a mai scris actrița.

Fiul actriței Lucy Liu a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat, în anul 2015. Ultima apariție publică a vedeti cu băiețelul a avut loc în 2019, la ceremonia de dezvelire a stelei primite de Liu pe celebrul Hollywood Walk of Fame. Imaginile pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

Recomandari