„Singur acasă” e istorie! Macaulay Culkin își dorește cu DISPERARE un rol de la autoarea cărților „Harry Potter”. Gestul INCREDIBIL pe care l-a făcut

Macaulay Culkin, care a devenit celebru în copilăria sa după ce a interpretat rolul principal în primele două filme din franciza „Singur acasă/ Home alone”, i-a cerut scriitoarei J.K. Rowling, autoarea seriei „Harry Potter”, să îi ofere un rol în spin-off-ul „Animale Fantastice/ Fantastic Beasts”.

Actorul Macaulay Culkin, care a devenit celebru în copilăria sa după ce a interpretat rolul principal în primele două filme din franciza „Singur acasă/ Home alone”, i-a cerut scriitoarei J.K. Rowling, autoarea seriei „Harry Potter”, să îi ofere un rol în spin-off-ul „Animale Fantastice/ Fantastic Beasts”.

Recent, J.K. Rowling a stârnit o controversă, după ce a apărut trailerul final al celui de-al doilea film din seria „Fantastic Beasts” – un spin-off al francizei „Harry Potter”. Controversa a izbucnit după ce trailerul a dezvăluit că Nagini - șarpele vrăjitorului Cap de Mort, era, de fapt, o vrăjitoare care s-a transformat ulterior. În film, ea este interpretată de o actriță asiatică – detaliu pentru care unii fani au lansat acuzații de rasism.

„Naga sunt creature mitice asemănătoare șerpilor, ce provin din mitologia indoneziană – de aici și numele Nagini. Î Indonezia sunt sute de grupuri entice, inclusive javaneze și chineze”, a scris J.K. Rowling pe Twitter, ca răspuns la acuzațiile de rasism.

Apoi, Macaulay Culkin a distribuit mesajul autoarei, scriind: „J.K. Rowling, te susțin! Nagini poate fi oriceîși dorește! Este o femeie/o femelă șarpe puternică. De asemenea, m-ai putea include în distribuția următorului film al francizei? Sunt Macaulay Culkin (din `Singur acasă`) și am experimentat magia”.

De asemenea, Macaulay Culkin l-a rugat pe prietenul lui, actorul Dan Fogler, care îl interpretează pe Jacob Kowalski în franciza „Fantastic Beasts”, să „pună o vorbă bună” pentru el.

Mai mulți fani ai actorului Macaulay Culkin au scris că vor să îl vadă pe acesta în distribuție, sugerând că actorul ar putea interpreta un personaj din familia de vrăjitori Malfoy.

„Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald ”, cel de-al doilea film din franciza spin-off, va avea premiera pe 16 noiembrie.

Ultimele știri