Căutare Live

Machiajul cu efecte speciale, ultima fita in cosmetica

O tanara din Japonia are o pasiune inedita:  creeaza desene tridimensionale pe piele. Picturile ei sunt atat de realiste incat artista a ajuns extrem de apreciata de intreaga lume pentru ceea ce face.

Cei care vad desenele tinerei Choo San spun ca abilitatea fetei ar putea deveni viitorul desenelor pe piele.

Tanara si-a descoperit pasiunea pentru acest gen de "arta" in timpul facultatii, cand a inceput sa isi deseneze ochi pe mana intr-o pauza de studiu. Lucrarile fetei sunt atat de realiste in cat par realizate in Photoshop.

Cu timpul, Choo San si-a imbunatatit tehnica de lucru, acum realizand desenele cu vopsea acrilica, substanta care ii permite sa realizeze efectele optice atat de realiste. Tanara a realizat mai multe desene pe fata si pe brate, si are un blog unde posteaza frecvent imagini cu noile picturi realizate.

Foto: designboom.com

VIDEO! Pepe a dus-o pe Raluca Pastrama in Antalya!... VIDEO! Rihanna este implicata intr-un nou scandal mediatic. Vezi aici ce i s-a intamplat!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri