Live acumMireasa Sezonul 3
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Maci Currin, femeia cu cele mai lungi picioare din lume, nu mai arată deloc așa. La ce schimbare de look a apelat

Maci Currin este una dintre cele mai mediatizate persoane din lume după ce a devenit femeia cu cele mai lungi picioare din lume. 

Maci Currin este femeia cu cele mai lungi picioare din lume

Getty Images

Maci măsoară deja 208 cm și nu a trecut de vârsta la care mai poate să crească în înalțime. Aceasta speră la o carieră de succes în lumea modei pentru că se simte bine în pielea ei și vrea să profite de înălțimea pe care o are ca să obțină un nou record mondial: cel mai înalt model din lume.

Recent, Maci a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare complet schimbată. Aceasta le-a arătat fanilor că a apelat la o schimbare de look. Tânăra are o nuanță superbă a părului, așa că a ales doar să-și tundă podoaba capilară. De la părul lung, Maci a trecut la un soi de bob și a optat pentru bucle lejere.Maci a anunțat că anul nou vrea să aducă schimbări în bine în viața sa și după ce a publicat imagini din salonul de înfrumusețare, aceasta a primit numai complimente la secțiunea de comentarii de pe contul de Instagram.

"Arată minunat", "Maci, ești superbă", sau "Wow, ești atât de frumoasă", au fost numai câteva dintre mesajele pe care tânăra le-a primit pe platforma de socializare.

Citește și: Cum arată femeia cu cele mai lungi picioare din lume când se ridică de pe scaun. Are doar 17 ani

Maci Currin, adolescenta cu cele mai lungi picioare din lume

Maci este originară din Texas, SUA, iar anul trecut în luna octombrie a stabilit 2 recorduri mondiale. Ea a devenit femeia cu cele mai lungi picioare din lume, dar și adolescenta cu cele mai lungi picioare din lume. Potrivit CNN, picioarele reprezintă 60% din lungimea corpului tinerei.

Guinness World Records a dezvăluit că potrivit măsurătorilor lor, Maci măsoară 134,6 cm la piciorul stâng și 134,1 cm la piciorul drept. Maci Currin este cea mai înaltă persoană din familia sa. Tatăl ei are 1,95 cm înălțime, fratele său are 1,93 cm, iar mama sa are doar 1,70 cm.

Tânăra a spus că a încetat să-i mai pese despre ce cred oamenii despre ea și înălțimea ei și în acest moment a decis să se folosească de rețelele de socializare pentru că vrea să-i învețe pe cei care o urmăresc să se accepte așa cum sunt.

Recomandari