Live acum
Prime Time 20:30Adela

Mădălina Ghenea, corp fără secrete. Ținuta care a lăsat totul la vedere și care i-a încântat pe fani

Mădălina Ghenea este într-o formă de invidiat și se mândrește cu acest aspect, având în vedere că postează pe Internet imagini în care apare sumar îmbrăcată.

Mădălina Ghenea a publicat imagini în care dansează purtând o ținută extrem de sexy

gettyimages.com

În cea mai recentă postare de pe Instagram Mădălina Ghenea s-a filmat purtând un top scurt, care îi lasă la vedere atât decolteul generos, cât și abdomenul fără cusur. De asemenea, românca devenită celebră în străinătate poartă în videoclipul postat pe Internet o pereche de pantaloni scurți, care îi pun în evidență posteriorul.

Mădălina Ghenea s-a filmat alături de dansatorul Emil Rengle și a postat înregistrarea pe contul său de Instagram, alături de descrierea: „Deci crezi că putem dansa?”.

Mădălina Ghenea dansează senzual alături de Emil Rengle. Imaginile care i-au încântat pe fani

Citește și: Mădălina Ghenea, imagini incendiare de Ziua Îndrăgostiților. Cât de sexy s-a pozat vedeta în compania unui ursuleț de pluș

Frumoasa româncă în vârstă de 33 de ani a dansat alături de Emil Rengle, iar datorită piruetelor fanii au putut să o admire pe frumoasa româncă din toate unghiurile.

Peste 43 de mii de fani au apreciat dansul Mădălinei Ghenea alături de Emil Rengle.

Mădălina Ghenea a plecat în Italia de la 14 ani

Mădălina Ghenea a plecat în Italia de la vârsta de 14 ani, pentru a îmbrățișa o carieră de model. Deși era un copil plecat departe de casă, Mădălina a fost ambițioasă și a știut că va reuși în carieră:

„Pe de o parte, este emoția puternică pe care o generează o schimbare totală a mediului. La vârsta aceea, nu știi foarte clar ce urmează să se întâmple. Nu există strategii pe termen lung. Am făcut balet, am luat lecții de pian, pictură, canto. Toate astea aveau să-mi folosească mai târziu în viață, dar la 14 ani nu știam exact ce vreau și ce urmează să se întâmple. Cu toate acestea, simțeam că mutarea în Italia reprezenta o schimbare majoră pe care mi-o doream. Prima dată, chiar am avut momente în care m-am gândit să renunț, dar aveam convingerea fermă că pot să reușesc. Tot timpul aveam o plasă de siguranță. Mi-a plăcut cartea și oricând aș fi putut să schimb macazul și să revin la o viață normală”, povestea Mădălina într-un interviu acordat revistei VIVA în anul 2018.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Mădălina Ghenea este o mămică împlinită

Frumoasa Mădălina este mereu în preajma micuței sale Charlotte, iar din când în când le arată fanilor imagini cu fetița.

Citește și: Cum se menține în formă Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase românce. Ce detalii picante au ieșit la iveală

Mulți au criticat-o pe frumoasa Mădălina când a arătat-o pe micuța sa pentru prima dată prin intermediul unui pcitorial. Alții o critică pentur faptul că nu o arată mai des pe Instagram. Cu toate acestea, frumoasa româncă nu pare afectată de ce spun ceilalți, preferând să-și crească copilul după bunul plac. Iar Charlotte este un copil foarte frumos, vesel și fericit.

Citește și: Cum arată Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan. Micuța a împrumutat din frumusețea mamei sale

Cele două locuiesc în Italia, acolo unde Mădălina își desfășoară activitatea.

„Înainte să o am pe Charlotte, nu cunoșteam iubirea, cunoșteam îndrăgosteala, nu cunoșteam sacrificiul”, spunea Mădălina Ghenea în anul 2018, pentru sursa citată anterior.

Recomandari