Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Madonna, goală pe internet! La cei 61 de ani, diva și-a făcut selfie topless! | Foto

Madonna s-a pozat topless și a postat fotografia pe contul sau de socializare. La cei șaizeci și unu de ani, diva se pare că a renunțat complet la inhibiții.

Celebra Madonna continuă să șocheze, chiar și la cei 61 de ani ai săi. Regina muzicii pop a apărut topless pe internet, spre deliciul admiratorilor ei.

Madonna nu se ferește să își dezgolească trupul pe internet, semn că încrederea în sine este nemărginită, cât și sexualitatea ei debordantă.

"Ești bună rău de tot!" Cum au reacționat bărbații când au văzut-o pe Anda Adam! Îmagini de infarct! |Foto

Legendara artistă a muzicii pop a uimit internauții cu cea mai recentă postare a sa de pe Instagram. Vedeta s-a fotografiat în baia casei sale la bustul gol, doar mâinile îi acopereau discret sânii.

Postarea Madonnei i-a uimit pe fanii săi

Vedeta și-a făcut selfie la bustul gol, deși mâinile îi acopereau discret zonele pe care doar iubitul ei mai tânăr le poate vedea în intimitate. De altfel, și are de ce se bucura, având în vedere că bustul Madonnei arată ireproșabil pentru vârsta ei.

Nu de puține ori vedeta a împărtășit cu internauții faptul că are o viață echilibrată, formată din mâncare sănătoasă și exerciții fizice, însă nu ar spune niciodată nu unei petreceri până în zorii dimineții.

Cei mai mari artiști ai lumii au cântat, „Împreună, acasă”, pentru „adevărații eroi”! Lady Gaga, Paul McCartney, Celine Dion, Madonna, Andrea Bocelli, maraton de muzică

Comentariile au început sa curgă

„Regina arată fantastic azi!”, „Uuh ce femeie!”, „Wow! Are un corp mai frumos ca majoritatea femeilor tinere. Sunt sigur că se va lovi de un val de ură!”, au existat și înțepături de tipul: „Madonna nu mai este Madonna. Nu o recunosc pe femeia pe care am iubit-o mai mult de 15 ani. Chiar și ochii au devenit diferiți. Aceasta este altă persoană, Dar nu Madonna”.

Everyone has a Crutch................ 🛠

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe

Madonna a ajuns în baston. Ce s-a întâmplat cu vedeta!

Nu este prima dată când vedeta își surprinde astfel admiratorii. Madonna a mai pozat în ipostaze, în care a lăsat totul la vedere.

Și deși, acum pare că vedeta se simte bine, în luna mai Madonna, alături de membrii staff-ului său, ar fi fost infectată cu noul coronavirus, după ce s-ar fi întors de la un concert susținut la Paris, ultimul spectacol al artistei înainte de anularea tuneului său mondial. La vremea respectiva, diva a postat un mesaj pe contul său de socializare, legat de acest subiect.

„În prezent nu sunt bolnavă. Când cineva iese pozitiv la anticorpi înseamnă că a avut virusul, ceea ce clar mi s-a întâmplat şi mie când am fost bolnavă, la încheierea turneului meu la Paris, în urmă cu şapte săptămâni (…) Toţi am crezut că avem o gripă mai gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum suntem toţii bine şi sănătoşi. Sper ca asta va clarifica lucrurile pentru cei care s-au grăbit să facă afirmaţii. Informaţia înseamnă putere!”, scria Madonna la acel moment pe contul personal de Instagram.

Recomandari