Căutare Live

Mama unei celebre artiste, dată în judecată chiar de fiica ei! Femeia este acuzată de ritualuri satanice și abuzuri asupra minorilor!

Sora cântăreței Mariah Carey și-a dat mama în judecată și îi aduce acuzații incredibile.

Alison Carey, sora celebrei artriste Mariah Carey, în vârstă de 57 de ani, susține că mama sa a obligat-o, în copilărie, când avea doar 10 ani, să participe la ritualuri stanice. Aceasta susține că a fost abuzată în timpul ritualurilor și că a fost obligată să privească acele ritualuri.

Margherita din Clejani, dans lasciv la bară! Cum s-a filmat fata Vioricăi și a lui Ioniță! | Video

Conform publicației Dailymail, în documentele depuse de Alison Carey, se arată că aceasta a fost obligată să fie în prezența unor adulți care întrețineau relații sexuale între ei sau uneori chiar și cu copii. Femeia a făcut plângere și a depus mai multe documente la Curtea Supremă din New York, iar acum cere daune morale pentru „ dramele psihologice și psihice, durere și chin” cu care a rămas în urma acelor experiențe.

Mama artistei Mariah Carey, acuzata de acte satanice

Conform declarațiilor lui Alison Carey ritualurile satanice aveau loc pe vremea când ea avea doar 10 ani, la miez de noapte, iar uneori includeau și acțiuni de sacrificiu.

Margherita își aniversează ziua de naștere! Ce dedicație și urare i-a făcut Viorica din Clejani! "Suntem mândri de tine!"

Mai mult, după cum arată documentele prezentate de Alison Carey reiese că în urma acelor fapte la care a fost supusă a fost diagnosticată cu „stres post traumatic, anxietate și depresie, ceea ce au împins-o la folosirea de medicamente și droguri legale și ilegale în încercarea de a suprima amintirile oribile”

Celebra Mariah Carey și sora sa, Alison nu își vorbesc de 30 ani. Acestea s-au certat în urmă cu mai mulți ani, de la sfârșitul anilor ’90.

Speak și Ștefania, scandal în mașină! Care este motivul țipetelor! Scena a fost filmată în totalitate! |Video... Iubitul Elenei Udrea, reacție în online, după moartea lui Emi Pian. Adrian Alexandrov și-a arătat nemulțumirea pe rețele...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri