Căutare Live

Marek Vâlcu vorbește: Uite ce spune despre șantajul Oanei Zăvoranu!

Medicul Marek Vâlcu a vorbit pentru prima dată despre scandalul în care este implicat alături de Oana Zăvoranu, la ”Un show păcătos”.

Medicul Marek Vâlcu a vorbit pentru prima dată despre scandalul în care este implicat alături de Oana Zăvoranu, la ”Un show păcătos”.

Esteticianul susține că a fost șantajat de Oana Zăvoranu și spune că vedeta nu a fost nemulțumită din motive medicale în legătură cu operațiile pe care el i le-a făcut.

”Niciodată nu au fost refăcute operațiile pentru că ar fi fost ceva greșit. Între mine și Oana nu a fost nicio problemă. Nu a existat niciun fel de nemulțumire medicală. Toți oamenii care au trecut prin viața ei s-au ales cu un scandal mediatic. Era rândul meu”, a declarat Marek Vâlcu.

Uite ce super vedete au invitatat Kim Kardashian și Kanye West la nunta anului!... Moda vedetelor fără machiaj continuă. După Antonia și Inna, Lavinia Pîrva ne arată adevărata ei față!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri