Live acumFilm: Cod Rosu la Casa Alba
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Maria Cracana a umplut vedetele de Hepatita C

Capatos a vorbit despre Maria Cracana, care este infectata cu virusul hepatic C si care se pare ca a infectat mai multe vedete, in urma relatiilor sexuale intretinute cu acestea.

Dupa ce a intretinut relatii sexuale cu mai multe vedete, Maria Cracana a primit reclamatii de la acestea cum ca s-ar fi imbolnavit de hepatita C.

Vedeta porno avea virusul de multa vreme, insa nu stia, astfel ca i-a imbolnavit pe toti cei cu care a intretinut relatii sexuale.

Mama Mariei Cracana a venit la Un show pacatos si a vorbit despre fiica sa, despre care se presupune ca a infectat mai multe vedete cu Hepatita C.

Capatos a analizat "arborele genealogic" al evolutiei virusului transmis de Maria Cracana vedetelor mondene din Romania

Maria Cracana a intervenit telefonic la Un show pacatos si a vorbit despre boala sa, fiind apostrofata in mai multe randuri de Mara Banica.

Mama Mariei: Sunt gata sa fac crima cu seful fetei mele
Mama Mariei Cracana a vorbit despre boala fiicei sale, dar si despre profesia pe care Maria si-a ales-o.

Mircea N Stoian a prezentat buletinul de analize care confirma faptul ca Maria Cracana este infectata cu Hepatita C.

Maria Cracana a vorbit despre boala sa, dar si despre lista pe care atac la persoana a alcatuit-o, cu persoane care ar fi putut fi infectate cu Hepatita C.

Maria Cracana: "Pentru mine Mitea este un sclav" Maria Cracana i-a spus mamei sale, intr-o discutie telefonica, ca Nicolae Mitea este un sclav pentru ea.

Maria Cracana a declarat, amuzata, ca va termina relatiile sexuale cu barbatii si ca va ramane cu femeile si morcovii.

Recomandari