Mario Fresh şi Jador, decizie șoc după bătaia primită! Detalii uluitoare despre atacatori: „Au fost băieți și ei și noi”

Situație de-a dreptul incredibilă! Cântăreții Jador și Mario Fresh au fost audiați astăzi după ce au fost bătuți în parcarea unui club din Mamaia. La finalul mai multor ore de explicaţii, ei au renunţat la plângerea penală şi au anunţat că s-au împăcat cu atacatorii lor!

Mario Fresh și Jador, detalii șocante despre atacatori

Incidentul a avut loc duminică la ora 4 şi jumătate dimineaţa, când artiștii au părăsit localul de noapte din staţiunea Mamaia.

MARIO FRESH ȘI JADOR, DETALII DESPRE ATACATORI

Recent, în cursul zilei de joi, Mario Fresh și Jador au surprins pe toată lumea cu declarații incredibile despre atacatori. Astfel s-a aflat și adevărata cauză a bătăii!

citește și: Răsturnare surprinzătoare de situație! Ce spun martorii! Imagini cu Jador și Mario Fresh din mijlocul scandalului de pe litoral! | VIDEO

„Ne-am împăcat! Suntem toţii foarte bine şi noi şi ceilalaţi baieţi. Am auzit că în presa se scrie că nu am vrut să plătim nota. Nu există ca noi să nu plătim nota, pentru asta muncim, avem banii noştri. Ne permitem sa plătim nota la o masă. Şi nici celălalt subiect cu fata, că Jador i-ar fi scris unei fete, sau ceva, nu. A fost o foarte mică discuţie cu o seara înainte şi asta a fost tot!”, a spus cântăreţul Mario Fresh.

„Ne-am împăcat, suntem ok! Au fost băieţi şi ei şi noi. Suntem bine!”, a adăugat Jador.

Așa cum era de așteptat, gestul celor doi artiști i-a cam lăsat mască pe fani, fiindcă nimeni nu se aștepta la un asemenea gest.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena 3 ca să descoperi mai multe informații incredibile despre acest caz.

MARIO FRESH ȘI JADOR, BĂTUȚI CU BESTIALITATE ÎN MAMAIA

Jador și Mario Fresh s-au distrat pe cinste sâmbătă sera, într-un club select din Mamaia. Nimeni nu s-ar fi așteptat la ce a urmat. Cei doi, împreună cu iubita lui Mario, Alexia Eram, au fost atacați în parcarea clubului.

Mario Fresh şi Jador, decizie șoc după bătaia primită! Detalii uluitoare despre atacatori: „Au fost băieți și ei și noi”

Mario Fresh și Jador, detalii șocante despre atacatori

Jador și Mario Fresh au decis să îi ierte pe atacatori

Când au părăsit incinta clubului, cei doi au fost atacați de mai mulți barbați, care i-au pus la pământ. Strigătele Alexiei Eram, iubita lui Mario, i-ar fi speriat pe agresori, potrivit martorilor.

citește și: S-a aflat motivul pentru care Mario Fresh și Jador au fost bătuti cu bestialitate la ieșirea dintr-un club din Mamaia! Primele declarații ale artiștilor, după nefericitul incident

Mario Fresh și Jador au depus plângere la Poliție, iar iubita lui Mario Fresh le-a declarat anchetatorilor că în timpul agresiunii, unul dintre atacatori ar fi țipat: „Aduceți săbiile din mașină!”.

Mario Fresh și Jador, stâlciți în bătaie în parcarea unui club din Mamaia: „Aduceți săbiile din mașină”

Cei doi artisți agresați au declarat ca nu îi cunoșteau pe agresori.

Ultimele știri