Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Medicii i-au cerut Simonei Secrier să-l deconecteze de la aparate pe Mihai Constantinescu! Starea artistului, în continuare gravă!

A trecut o săptămână de zile de când Mihai Constantinescu a fost transportat la spital, în urma unui stop cardiorespirator, iar veștile medicilor nu sunt deloc bune, aceștia recomandându-i soției sale să-l deconecteze de la aparate. 

A trecut o săptămână de zile de când Mihai Constantinescu a fost transportat la spital, în urma unui stop cardiorespirator, iar veștile medicilor nu sunt deloc bune, aceștia recomandându-i soției sale să-l deconecteze de la aparate.

Citește și: Informații noi despre Mihai Constantinescu. Avem primele vești bune: „Inima lui și-a reluat toate funcțiile”

Mihai Constantinescu se află, în continuare, internat la Spitalul Floreasca, starea sa de sănătate fiind gravă. De asemenea, potrivit Fanatik, creierul artistului nu a fost oxigenat timp de zece minute până a ajuns ambulanța, iar apoi artistul a mai suferit alte două stopuri cardiorespiratorii. Tocmai de aceea, șansele ca acesta să se recupereze complet sunt inexistente, motiv pentru care medicii i-au recomandat, subtil, Simonei Secrier, să semneze acordul pentru ca el să fie deconectat de la aparate.

Simona Secrier a refuzat, însă, vehement acest lucru, punându-și toată încredere că medicii vor face tot ce este posibil ca soțul ei să se facă bine.

Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

Citește și: Simona Secrier, în lacrimi! Detalii de ultimă oră despre Mihai Constantinescu! „Trebuie să ne rugăm pentru el”

În anul 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice. După intervenţia chirurgicală din anul 2017, cântăreţul le-a mulţumit fanilor care i-au transmis mesaje de încurajare şi a detaliat problemele de sănătate: „Se pare că valva mitrală a avut o mică disfuncţie care cu timpul s-a lărgit. Începusem să obosesc şi se pare că undeva pe o margine a ei încpuse să se calcifice. Obligatoriu trebuia să fac această intervenţie. Valva mitrală este foarte importantă. Nicăieri în lume nu se face perfect această operaţie. Intervenţia a durat şase ore, am sângerat destul de mult“.

Artistul a mai fost internat de urgență și in octombrie 2018, fiind obligat să-și anuleze concertele.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro