Căutare Live

Mesajul fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a anunțat că vrea să divorțeze. Ce spune Mariana Pfeiffer

Mariana Pfeiffer este prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, alături de care are un băiat, pe Luca. Fosta soție a antrenorului a făcut primele declarații după ce acesta a anunțat că a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf este de părere că ceea ce trăiește acum impresara este “tras” la indigo cu ce a trăit ea atunci când antrenorul a decis să divorțeze.

Instagram/Anamaria Prodan Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer s-au despărțit în urmă cu mulți ani, atunci când antrenorul s-a reîntâlnit cu Anamaria Prodan și au format o familie. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf este de părere că ceea ce trăiește acum impresara este “tras” la indigo cu ce a trăit ea atunci când antrenorul a decis să divorțeze și să renunțe la familie.

În ultimele luni, subiectul divorțului dintre impresară și antrenor a ținut primele pagini ale tabloidelor. Fără doar și poate cei doi sunt o figură în jurul căreia s-au iscat o mulțime de zvonuri, atât legate de infidelitate, iar divorțul ar fi venit ca o scânteie menită să mențină focul.

Ce spune Mariana Pfeiffer despre situația prin care trece Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

După multe luni în care s-a discutat despre un posibil divorț între Anamaria Prodan Reghecampf și Laurențiu Reghecampf, antrenorul a anunțat că a depus actele de divorț.

Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al Universității din Craiova, în vârstă de 46 de ani, a declarat că a demarat procesul de divorț de impresara Anamaria Prodan. Cei doi au împreună o căsnicie de 13 ani, iar anul acesta și-au reînnoit jurămintele.

Se vorbește de multă vreme că relația lor ar sta pe un butoi cu pulbere, însă Anamaria Prodan a încercat în nenumărate rânduri să aplaneze conflictul și să susțină că au o familie împlinită.

Acum, fosta soție a lui Reghe, Mariana Pfeiffer, vorbește pentru prima dată despre divorțul fostului soț de Anamaria Prodan.

Citește și: Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de presupusa amantă

„Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe. Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit”, a declarat Mariana Pfeiffer la CanCan.

Fosta soție a lui laurențiu Reghecampf: Parcă totul este tras la indigo

Mariana Pfeiffer spune că tot ce se întâmplă i se pare tras la indigo, iar situația pe care cei doi o trăiesc în prezent, este exact ceea ce a trăit și ea.

„Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă.

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
fată cu mască de protecție împotriva coronavirusului
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni. L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer.

Citește și: Primul interviu al Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghcampf a depus actele de divorț. Cum a reacționat impresara

Laurențiu Reghecampf a declarat că nu este o persoană conflictuală, motiv pentru care vrea să încheie tot scandalul iscat în jurul numelui său și al soției sale, de care este pregătit să divorțeze.

Însă, de partea cealaltă nu este la fel. Anamaria Prodan susține că nu este vorba de niciun divorț, ba mai mult Reghecampf nu ar fi în tare să se afișeze lângă femei pe care impresara le consideră sub nivelul său.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Dani Mocanu a ieșit la întâlnire cu o vedetă, dar a fost deranjat că nu arăta la fel ca pe Instagram.Mesajul lui a stârn...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri