”Michael Jackson a fost CASTRAT CHIMIC!” Dezvăluirea uluitoare a făcut înconjurul lumii! Motivul pentru care tatăl lui a decis să fie supus acestei ”atrocități”

 
+3 click pentru
galerie

Nouă ani de zile au trecut de când Michael Jackson s-a stins din viață, iar acum au apărut detalii incredibile despre legendarul artist. Medicul care a fost condamnat pentru uciderea cântărețului a dezvăluit că acesta a fost castrat chimic pentru a-și păstra vocea. Nu a fost, însă, decizia lui, ci a tatălui său, Joe Jackson.

Faptul că Joe Jackson a fost un tată extrem de dur nu este niciun secret pentru nimeni. El nu a avut o relație bună cu niciunul dintre copii, iar relatările făcute de Conrad Murray dovedesc, de asemenea, că ”a fost unul dintre cei mai groaznici părinți din istorie”, după cum a spus într-o înregistrare. 

Ba mai mult, el a dezvăluit și detalii despre atrocitățile la care a fost supus Michael Jackson de tatăl lui. Mai exact, el a mărturisit că artistul a fost castrat chimic ca să-și păstreze vocea

Joe Jackson a fost cel mai rău tată din istorie. Cruzimea la care a fost expus Michael a fost provocată de tatăl lui. Faptul că a fost castrat chimic pentru a-și menține vocea înaltă este un lucru inimaginabil”, a declarat Condrad.

De-a lungul timpului, asupra lui Joe Jackson au ”tronat” acuzații cumplite. Mai exact, el și-ar fi auzat copii agresându-i fizic și obligându-i să muncească până la epuizare. În același timp, însă, el a jucat un rol important în succesul trupei The Jackson 5, dar şi în a lui Michael şi Janet Jackson.

Nu este, însă, prima dată când se spune acest lucru despre Michael Jackson. Această informație a apărut și într-o carte a chirurgului francez Alain Branchereau, lansată în 2011, acesta scria că starul ar fi fost castrat chimic la vârsta de 12 ani, cu ajutorul unui tratament hormonal, Cyproterone. Medicamentul blochează maturizarea laringelui, creşterea părului pe corp şi afectează scheletul, în sensul că organismul rămâne fragil, însă pieptul se lărgeşte.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Joe Jackson s-a stins din viață după o luptă cruntă

Joe Jackson a murit la sfârșitul lunii iunie. El suferea de diabet zaharat și, conform mărturiilor, avea şi o formă de demență. De asemenea, tatăl legendarului artist a suferit un accident vascular cerebral în 2015, care l-a lăsat temporar orb.

Joseph Walter "Joe" Jackson (n. 26 iulie 1929 în Fountain Hill, Arkansas, Statele Unite ale Americii) este fondatorul formației The Jackson 5 fiind cunoscut mai ales ca fiind tatăl și managerul artistului Michael Jackson, care, de asemenea, a fost vedeta formației înființate de tatăl său.

Joe Jackson a fost cel care şi-a ghidat copiii spre succes, cu precădere pe regele muzicii pop, Michael Jackson, începând cu trupa The Jackson 5. La rândul său, Michael Jackson a susţinut în repetate rânduri că, deşi era un bun manager şi îndrumător, tatăl său avea ieşiri violente şi îl pedepsea ori de câte ori greşea, în drumul spre perfecţiune.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe