Live acum
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Micul Hercule de România s-a schimbat incredibil de mult! Cum a ajuns să arate Giuliano Stroe la vârsta de 14 ani!

A intrat în Cartea Recordurilor fiind declarat cel mai puternic copil de pe planetă în urmă cu 5 ani. Acum, micuțul român stabilit împreună cu familia în Italia, a împlint vârsta de 14 ani și s-a schimbat radicat, fiind un bărbat în adevăratul sens al cuvântului

A intrat în Cartea Recordurilor fiind declarat cel mai puternic copil de pe planetă în urmă cu 5 ani. Acum, Micul Hercule, tânărul român stabilit împreună cu familia în Italia, a împlint vârsta de 14 ani și s-a schimbat radicat, fiind un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

De curând, Giuliano Stroe a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani, iar evenimentul a fost marcat cu o petrecere în toată regula organizată de familia Stroe. Din fotografiile postate pe internet se poate observa că Micul Hercule s-a schimbat mult. Tânărul se aseamănă aproape perfect cu tatăl său, cel care l-a încurajat să își lucreze fizicul încă de când era mic copil.

"Astăzi împlinesc 14 ani şi cu aceasă ocazie vreau să le mulţumesc tuturor prietenilor şi sutelor de fani care nu s-au oprit din a mă urmări încă de când făceam furori pe Youtube", a scris "micul Hercule" pe reţelele de socializare.