Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Micul Hercule de România s-a schimbat incredibil de mult! Cum a ajuns să arate Giuliano Stroe la vârsta de 15 ani!

A intrat în Cartea Recordurilor fiind declarat cel mai puternic copil de pe planetă în urmă cu 5 ani. Acum, micuțul român stabilit împreună cu familia în Italia, a împlint vârsta de 14 ani și s-a schimbat radicat, fiind un bărbat în adevăratul sens al cuvântului

A intrat în Cartea Recordurilor fiind declarat cel mai puternic copil de pe planetă în urmă cu 5 ani. Acum, Micul Hercule, tânărul român stabilit împreună cu familia în Italia, a împlint vârsta de 15 ani și s-a schimbat radicat, fiind un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

De curând, Giuliano Stroe a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, iar evenimentul a fost marcat cu o petrecere în toată regula organizată de familia Stroe. Din fotografiile postate pe internet se poate observa că Micul Hercule s-a schimbat mult. Tânărul se aseamănă aproape perfect cu tatăl său, cel care l-a încurajat să își lucreze fizicul încă de când era mic copil.

"Vreau să le mulţumesc tuturor prietenilor şi sutelor de fani care nu s-au oprit din a mă urmări încă de când făceam furori pe Youtube", a scris "micul Hercule" pe reţelele de socializare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro