Miki de la K-pital s-a căsătorit cu Răzvan Constantinescu. Cum au arătat cei doi în ziua cununiei și ce mesaj a transmis artista

Miki de la K-Pital s-a cununat civil cu iubitul ei, Răzvan Constantinescu, după 18 ani de relație.

Miki de la K-pital s-a căsătorit cu iubitul ei, Radu Constantinescu

Instagram

La o săptămână după ce a împlinit vârst de 48 de ani, Miki, artista care a făcut parte din trupa K-Pital, s-a căsătorit cu iubitul ei, Răzvan Constantinescu. Cei doi formează un cuplu de 18 ani, însă acum au decis să se cunune cu acte.

Cei doi au publicat imagini din ziua cununiei civile. Artista a purtat o ținută roz și a avut un buchet de flori albe, iar partenerul său a purtat un sacou maro și cămașă albă. „Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună DA”, a fost mesajul pe care l-a transmis Miki, alături de o fotografie de la cunuie, pe care a publicat-o pe rețelele sociale.

Cum a arătat Miki de la K-Pital în ziua cununiei

Fanii și prietenii i-au felicitat pentru că au făcut acest pas. Printre vedetele care le-au urat „Casă de piatră” s-a numărat Ozana Barabancea.

Cu o săptămână înainte de cununie, Miki a împlinit vârsta de 48 de ani, iar Răzvan Constantinescu i-a transmis un mesaj de dragoste emoționant. „Îți mulțumesc pentru că în fiecare zi mă faci să îmi doresc să fiu mai bun și mă accepți cu bune și cu rele. Îți mulțumesc pentru că pe lângă sufletul meu pereche, ești și cel mai bun prieten. Îți mulțumesc pentru clipele minunate petrecute împreună și pentru că alături de ține am descoperit că adevărată fericire este atunci când reușești să îl faci pe cel de lângă ține fericit!”, a scirs pe contul său de Instagram soțul artistei.

Citește și: Îți mai amintești de Miki, ex K-pital? Artista a revenit în forță cu o super piesă! „Doi la singular” te cucerește imediat

Cu ce se ocupă Miki în prezent

Deși a renunțat la lumia reflectoarelor, Miki nu a renunțat la artă. Miki a povestit că în pandemie a început să picteze și să realizeze tablouri.

„Sunt bine, binișor, pentru că este un pic de pandemie și, cumva, toată lumea, toți artiștii s-au oprit. Eu eram obișnuită să nu am timp, eram mereu pe fugă. Anul trecut, am stat trei luni în casă, am curte și nu am ieșit deloc. Am făcut curățenie în toată casa. În pandemie m-am apucat să fac tablouri, să pictez. Am început să le pun și pe Facebook, inițial le-am dat oamenilor gratis, dar ei m-au întrebat dacă nu am și de vânzare. Și în perioada aceea am avut foarte mult timp și am început să fac ca lumea'', a povestit Miki la Antena Stars.

În ceea ce privește muzica, Miki a fost invitată în emisiunea online a lui Pepe, unde a cântat alături de artist, bucurându-i astfel pe fani.

Citește și: Povești de familie, cu Miki. Concertele i-au fost anulate, dar are activitate din plin

În urmă cu câteva luni, Miki povestea la Observator că a fost și voluntar la o fundație de ajutorare a personalor cu venituri insuficiente pentru a-și rocura o hrană decentă: „Duc mâncare oamneilor nevoiași, bătrânilor nevoiași, bătrânilor singuri, familiilor cu mulți copii și așa de mult îmi place! Tot pe pandemie m-am apucat de făcut brățărele handmade”, a declarat Miki.

Miki s-a născut în Focșani, iar în perioada 1999-2002 a devenit celebră datorită proiectului K-pital din care a făcut parte alături de Vlad Gheroghiu și Alex Cernahoschi, cei trei lansând 3 albume și obținând succes în toată țară

Ultimele știri