Mila Kunis și Ashton Kutcher au un obicei ciudat. Actorii evită săpunul, iar pe copii îi spală doar când sunt "vizibil murdari"

Mila Kunis și Ashton Kutcher au un obicei neobișnuit când vine vorba de îngrijirea lor și a copiilor lor. Iată ce au dezvăluit recent ce doi actori.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au un obicei ciudat. Actorii evită săpunul, iar pe copii îi spală doar când sunt "vizibil murdari"

Getty Images

Actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher au făcut dezvăluiri care au uimit pe foarte mulți, a relatat presa străină, legate de obiceiul lor și al copiilor de igienă zilnică.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au un obicei ciudat. Actorii evită săpunul, iar pe copii îi spală doar când sunt "vizibil murdari"

Mila Kunis și Ashton Kutcher au declarat că își spală copiii doar când văd "murdărie" pe ei. Cei doi au făcut declarațiile în cadrul unui podcast numit "Armchair Expert", găzduit de Dax Shepard și Monica Padman, a relatat Daily Mail. Totodată, nici lor nu le place să folosească săpunul și îl evită.

Ashton Kutcher, în vârstă de 43 de ani, și Mila Kunis, în vârstă de 37 de ani, au spus că îi spală pe cei doi copii ai lor doar când sunt "vizibil murdari". Copiii lor sunt micuța Wyatt, în vârstă de șase ani, și Dimitri, de patru ani. Chiar și când se întâmplă acest lucru, actorii preferă să nu folosească săpun, deoarece nu vor "ca pielea copiilor să se usuce".

Mila Kunis: "Nu aveam apă fierbinte, cât am fost copil, așa că oricum nu prea am făcut duș"

În copilărie, a declarat Mila Kunis, abia dacă putea să se spele, deoarece "nu aveau apă fierbinte acasă", a mărturisit ea.

Actrița s-a născut în Ucraina sovietică, iar la vârsta de șapte ani a ajuns în Statele Unite. Când au pus piciorul pentru prima dată în Los Angeles, ea și părinții ei aveau doar 250 de dolari în buzunar.

Aceasta a mărturisit, în cadrul aceluiași podcast: "Nu aveam apă fierbinte în copilărie, așa că nu am putut să fac baie des". "Chiar și când i-am avut pe copiii noștri, nu i-am spălat în fiecare zi. Nu am fost genul acela de părinte care își îmbăiază zilnic bebelușul". Ashton Kutcher a completat: "Uitați care e treaba. Dacă vedeți murdăria pe ei, spălați-i. Altfel, nu are rost".

Cuplul face rabat de la săpun chiar și în cazul lor, când cei doi fac duș sau se îmbăiază în cadă, folosindu-l doar uneori în anumite părți ale corpului lor, axilele sau picioarele, de exemplu, așa cum a mărturisit Ashton Kutcher. Totodată, după ce fac exerciții fizice la sală sau aleargă în parc, aceștia preferă să se spele pe față. Ashton: "Arunc cu ceva apă pe față ca să îndepărtez transpirația", iar Kunis a spus: "Mă spăl pe față de două ori pe zi".

Sunt medici care susțin că nu este necesar ca bebelușii să fie spălați zilnic, tocmai pentru că pielea lor este foarte sensibilă, a relatat Daily Mail. De trei ori pe săptămână este indicat și chiar suficient. Totodată, arată aceeași sursă, Academia Americană de Dermatologie recomandă spălarea copiilor între șase și 11 ani cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână. Adolescenții ar trebui să facă duș zilnic.

Kutcher și Kunis sunt împreună din 2012 și s-au căsătorit în 2015. Anterior, Ashton Kutcher a fost căsătorit cu actrița Demi Moore, de care a divorțat în urma unor zvonuri privind infidelitatea actorului.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri