Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30X Factor

Minodora, transformare spectaculoasă. A slăbit foarte mult și este de nerecunoscut

Minodora are 42 de ani, dar o voință de fier și dorința de a arăta mereu impecabil în fața fanilor.

Minodora, imagine de pe contul de Instagram

Instagram

Cele mai recente imagini publicate de vedetă pe contul de Instagram demonstrează cât de mult a slăbit și cum a reușit prin exemplul propriu să devină un model de urmat pentru multe alte persoane care au probleme cu greutatea.

Minodora arată impecabil, este slabă și dacă nu ar fi atât de celebră, puțini ar crede că în trecut a cântărit aproape 100 de kilograme.

Poza publicată pe contul de Instagram, demonstrează cât de mult a slăbit. Cântăreața poartă o ținută care îi pune în evidență noile forme, iar fanii sunt extrem de încântați de rezultate.

Citește și: Fotografie de colecție cu Minodora. Cum arăta artista în perioada copilăriei. Imaginea a adunat mii de aprecieri"Felicitări, Mino. Arăți spectaculos.", "Wow, ai slăbit foarte mult", "Felicitări, să fii ambițioasă mereu", au fost numai câteva dintre mesajele pe care le-au scris în secțiunea de comentarii.

Vedeta a mărturisit prin intermediul paginii de Facebook că în prima fază a apelat la o intervenție de micșorare a stomacului, dar mai apoi a fost mult mai atentă la dietă. Nu consumă alimente prăjite, nu mănâncă nimic gras, nu consumă orez, paste sau cartofi și după ora 19:00 are interzis la dulciuri.

Recomandari