Căutare Live

Mircea Bravo s-a căsătorit. Cum a arătat Georgiana, aleasa vlogger-ului, în rochie de mireasă. Imagini inedite de la eveniment

Celebrul vlogger Mircea Bravo s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Georgiana. Prietenii și colegii i-au fost apropae vloggerului la marele eveniment, inclusiv cea care joacă rolul bunicii sale în videoclipurile celebre de pe Internet.

Mircea Bravo, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu iubita lui, Georgiana

Instagram

Mircea Bravo trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar pe 16 iunie 2022 vlogger-ul s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, tânăra și frumoasa Georgiana. Mircea Bravo și-a ținut relația departe de ochii fanilor săi, motiv pentru care nu se cunosc foarte multe detalii despre proaspăta lui soție.

Mircea Bravo i-a avut alături pe prietenii și colegii de breaslă la marele eveniment din viața lui, iar aceștia au publicat imagini de la petrecere pe la rețelele sociale. Actorul Bogdan Bob Radulescu a publicat în care apare alături de miri, dar și de tanti Lenuța, cea care joacă rolul buncii lui Mircea Bravo în vlogg-urile lui.

Cum au arătat Mircea Bravo și soția lui în ziua nunții și cine le-a cântat la eveniment

„Sunt la nunta lui Mircea Bravo și încă nu știu cine e vedeta nunții: bunica din Chinteni, Denis de la The Motans sau tipa aia care ne-a oferit mema cu Marica în prosop”, a scris Tibi Codorean, un alt actor care joacă în videoclipurile lui Mircea Bravo. Acesta a făcut referie la 3 dintre cei prezenți la eveniment.

Citește și: Cât costă colierul pe care Roxana Dobre l-a purtat la nuntă. Soția lui Florin Salam a ales o piesă de colecție extrem de valoroasă

Mireasa a purtat o rochie albă, tip sirenă, cu spatele gol și un decolteu adânc. Frumoasa Georgiana a avut părul prins în coc, iar grația i-a fost cel mai de preț accesoriu.

Citește și: Nicole Cherry și-a schimbat numele, la scurt timp după cununie. Cum o cheamă acum și ce se întâmplă cu numele ei de scenă

Alexandra Codreanu, o altă colegă de-ale lui Mircea Bravo, a publicat imagini cu mirii și tortul de 4 etaje.

În urmă cu o săptămână, Mircea Bravo a anunțat că șia găsit „o fată din Bistrița”, pe care o va lua de soție. Vlogger-ul s-a ținut de cuvânt iar joi a avut cununia civilă în Cluj-Napoca, fiind oficializată de primarul Emil Boc. Ulterior, Mircea Bravo și Georgiana și-au întâmpinat invitații la restaurant, unde de atmosferă s-au ocupat cei de la The Motans.

Citește și: Raluca Pastramă a născut, la doar câteva zile după nuntă. Prima imagine cu bebelușul și ce semnificație are numele ales

Georgiana, proaspăta soție a lui Mircea Bravo are 25 de ani și lucrează în mediul universitar. Cei doi s-au cunoscut într-un cerc de prieteni și s-au îndrăgostit iremediabil.

Mircea Bravo și-a început carierea prin diverse vlogguri pe care le posta pe YouTube, iar încet-încet, a ajuns să facă videoclipuri amuzante, pe diverse teme, alături de actori. Cu siguranță, cele mai iubite videoclipuri ale lui Mircea Bravo sunt cele cu Bunica din Chinteni. Vlogger-ul a realizat numeroase de povești în care joacă femeia care nu îi este bunică în viața reală, dar cu care are o relație deosebită. Anul trecut, domnul Sandu, soțul bunicii, a încetat din viață.

Câți bani a pierdut fiul lui Adrian Năstase cu noua sa afacere și cum încearcă să recupereze pierderile... Din ce își câștigă banii Betty Blue, fiica lui Florin Salam. Tânăra a luat o pauza de la cariera muzicală de când a dev...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x