Mirela Vaida, dezvăluire șoc despre soacra sa! Ce obișnuiește să facă femeia : „Eu îi mai dau replica”

Mirela Vaida, îndrăgita prezentatoare a emisiunii Acces Direct, a făcut recent dezvăluirea momentului despre soacra sa! Ce detaliu incredibil a ieșit la iveală?

Mirela Vaida a dezvăluit ce relație are cu soacra ei

Mirela Vaida a preferat dintotdeauna să păstreze discreția în ceea ce privește familia sa, dar există și momente în care cunoscuta prezentatoare a emisiunii Acces Direct face dezvăluiri neașteptate.

MIRELA VAIDA, RELAȚIE INCREDIBILĂ CU SOACRA EI

Știm că este o vedetă de televiziune cu mulți ani de experiență, știm că este o mamă iubitoare și devotată, dar de curând am aflat și ce soacră are Mirela Vaida! De data aceasta, aceasta a acceptat să dezvăluie detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

citește și: Ce face Mirela Vaida în pauzele de publicitate! O să vă placă ce veți vedea! |FOTO

„Ne-am împărțit, eu stau afară cu copiii, la plajă, şi ea se ocupă de curățenie. Nu poate nici ea singură, este destul de extenuant să stai acasă cu trei copii cu vârste şi nevoi diferite şi cu program diferit. Mai ales că soacra mea a fost zeci de ani profesor, este destul de obosită. Gătim împreună sâmbăta, iar de când a venit la noi a învățat să gătească pe gustul nostru. Ne înțelegem bine în bucătărie, lucrăm repede, organizat. În rest, are timpul ei, se joacă diverse jocuri de strategie, se uită la Star Trek, are cărțile şi liniştea ei.

citește și: Mirela Vaida seamănă izbitor cu mama ei! Sunt ca două picături de apă! „Parcă ați fi surori!” – FOTO

Am ajuns la un echilibru după aceste luni petrecute împreună. Sigur că îți dă o siguranță soacra; dacă vreau să plec de acasă câteva ore, îmi dau seama că soțului meu îi este foarte greu cu trei copii.”, a declarat Mirela Vaida, în cadrul unui interviu special.

Mirela Vaida, dezvăluire șoc despre soacra sa! Ce obișnuiește să facă femeia : „Eu îi mai dau replica”

Mirela Vaida a dezvăluit ce relație are cu soacra ei

Mirela Vaida a dezvăluit ce relație are cu soacra ei

Mirela Vaida recunoaște că există și momente în care nu e chiar totul lapte și miere în relație ei cu soacra și că, în mod inevitabil, mai apar și subiecte pe seama cărora cele două se contrazic. Totuși se pare că niciodată nu este motiv de supărare între cele două, fiindcă prin comunicare le rezolvă pe toate.

”Eu îi mai dau replica, ea nu face asta”

”Nu-mi pune soacra mea bețe în roate! Noi am hotărât să vorbim, să ne spunem tot ceea ce ne supără. Sigur că ne mai contrăm, cum se întâmplă peste tot, eu îi mai dau replica, ea nu face asta, dar se duce în camera ei.

Când ştiu că a plecat fără niciun cuvânt, ştiu că s-a supărat, însă reușim să trecem repede peste. Ea e o tipă foarte deschisă şi tinerică în gândire. Nu se vede că e profesoară, în sensul că nu stă cu gura pe copii.”, a adăugat prezentatoarea TV pentru cei de la viva.ro.

Ultimele știri