Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Mirela Vaida, expertă în bucătărie. Vedeta le-a închis gura celor care pun la îndoială calitățile sale de gospodină: "Vrednică-s! | Foto

Toată lumea o urmărește zilnic la televizor. Este extrem de îndrăgită și apreciată si are o carieră de succes, dar nu știți că Mirela Vaida este și o gospodină desăvârșită. Cu ce bunătăți și-a surprins vedeta fanii, dar și ce mesaj le-a transmis cârcotașilor.

Mirela Vaida

Instagram

Fumoasa prezentatoare a emisiunii "Acces Direct", carismatica și îndrăgita Mirela Vaida, este o femeie care poate susține ca este cu adevarat împlinită.

Frumoasă este, talentată nu mai zicem, cu o cariera de succes, apreciată de toată lumea și mai ales cu o familie frumoasă și trei copii absolut minunați.

citește și: Mirela Vaida, mesaj de solidaritate către cadrele didactice înainte de începerea anului școlar! Ce o nemulțumește pe prezentatoarea TV! "Mama mea e învățătoare de 41 de ani"

O vedeți aproape zilnic la televizor și cu siguranță vă întrebați ce face Mirela în timpul ei liber.

Ei bine, vă spune noi că, Mirela este și o gosopdină desavârșită. Chiar daca susținea că nu știa să facă sarmale când s-a măritat, se pare ca acum prezentatoarea este expertă în bucătărie.

Mirela Vaida, expertă în bucătărie

Weekendul trecut, frumoasa prezentatoare a stat cât e ziua de lungă în bucătărie și a pregățit delicii culinare pentru familia ei

Imaginile vorbesc de la sine, iar preparatele Mirelei arată senzațional. Prezentatoarea Tv a transmis și un mesaj cârcotașilor, care ar fi pus la îndoială calitățile de gospodină ale vedetei.

citește și: Pe unde s-au plimbat Vulpița și Viorel, înainte să fie confirmați cu Covid-19! | Foto

"Vrednică-s!! ☺️🏆💪 Pentru cârcotași: soacra-mea nu mai locuiește la noi de la Paște! Bona e liberă în weekend! Am mai făcut și-o delicioasș ciorbă de perișoare! Diseara ne vedem la spectacol, de la ora 19, la Gradina de Vara Herastrau! Da?? Dupa Acces Direct de weekend, de la ora 17! Vrednica-s, deci! 🤭😂😂 Va puup! Pofta bună!! ❤️🤗",a fost mesajul vedetei.

Recomandari