Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mirela Vaida, fotografie adorabilă cu fiul său cel mic. Cum arată Tudor Ștefan: ”N-are ochii mei”

În aprilie 2019, Mirela Vaida a devenit mamă pentru a treia oară. Moderatoarea de la Acces Direct îl aducea pe lume pe micuțul Tudor Ștefan, cel care îi umple zilele de veselie.

În aprilie 2019, Mirela Vaida a devenit mamă pentru a treia oară

Instagram

Mirela Boureanu Vaida făcea anunțul pe internet și mărturisea că a născut un băiețel perfect sănătos și se simte perfect.

”La cât l-am amenințat că îl scot forțat dacă nu vine singur, Tudor Ștefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10! Un băiețel tare luminos, care s-a născut repede și ușor, după doar o oră jumătate de travaliu! Cântărește 3500 g, are 51 cm și a primit nota 10 la naștere, ca și mami! Vă scriu chiar din sala de nașteri dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!! Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune!”, scria ea pe Facebook.

Citește și: Pe ea o știe toată lumea, dar puțini au avut ocazia să-i vadă mama. Cum arată femeia de la care Theo Rose a moștenit frumusețea

Cum arată acum băiețelul cel mic al Mirelei Vaida

Tudor Ștefan este o frumusețe de copil, cu părul bălai, obraji rotunzi și ochii închiși la culoare. Mama sa, Mirela Vaida este extrem de mândră de toți copii săi, cu care postează des imagini pe rețelele de socializare.

Recent, ea a ales să urce o fotografie cu micuțul la Instatories pentru a le arăta prietenilor săi virtuali că Tudor nu i-a moștenit ochii.

Citește și: De ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces Direct. Cine a înlocuit-o și pentru cât timp

”N-are ochii mei”, a scris ea peste poza cu copilul care stătea într-un scaun de mașină și o privea puțin somnoros.

Mirela Vaida mai are 2 copii, o fetiță care se numește Carla, și încă un băiețel, Vladimir.

Mirela Vaida, concurentă la Te cunosc de undeva

11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor participa la cel de-al 16-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva.

Obişnuită cu scena transforming show-ului în calitate de invitat special, și Mirela Vaida va participa la spectaculosul joc al transformărilor.

„Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor.

Citește și: Imagini înduioșătoare din intimitatea căminului. Ce fotografie a postat Mirela Vaida

Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte...

Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”.

Recomandari