Mirela Vaida, imagine rară în costum de baie. Cum s-a lăsat fotografiată prezentatoarea de la "Acces Direct"

Mirela Vaida și-a încântat prietenii virtuali cu o fotografie de-a dreptul incendiară din vacanța în Egipt, într-un costum de baie extrem de provocator.

Mirela Vaida și-a încântat prietenii virtuali cu o fotografie de-a dreptul incendiară din vacanța în Egipt, într-un costum de baie extrem de provocator

Instagram

Mirela Vaida se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV. Aceasta este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent oamenii din mediul online cu cele mai importante evenimente din viața ei, printre acestea se numără și vacanța pe care a petrecut-o în Egipt.

Citește și: Mirela Vaida, în ipostaze incendiare în vacanță. Cum s-a fotografiat prezentatoarea Acces Direct

De asemenea, prezentatoarea de la "Acces Direct" și-a încântat cei 569 mii de urmăritori de pe Instagram cu peisaje spectaculoase din destinația de vis, dar și cu ipostaze incendiare, însă o fotografie cu ea în costum de baie a atras toată atenția internauților.

Cum arată Mirela Vaida în costum de baie

Mirela Vaida a petrecut Paștele alături de familia ei în una dintre cele mai frumoase destinații. Vedeta a plecat în Egipt și a imortalizat fiecare moment petrecut în paradisul exotic, mai mult ecât atât, aceasta a avut parte de un bronz perfect pe plajele cu nisip auriu.

Concurenta de la "Te cunosc de undeva!" a postat o mulțime de imagini, însă una singură a pus pe jar publicul masculin. Fotografia rară cu Mirela Vaida în costum de baie a întors imediat toate privirile, semn că a impresionat rapid cu aspectul său plăcut.

Citește și: Ce a pățit Mirela Vaida chiar în momentul când trebuia să intre în platoul Acces Direct. Întâmplarea la care nu s-a așteptat

"Ultima zi de vacanță! 🏖🔥 Să aveți o zi superbăă!! 🤗☺️❤️ #mirelavaida #holiday #relax #sun #egipt #beach #redsea #outofwork #momof3 #tvhost", a scris vedeta la descrierea imaginii.

Se pare că piesa vestimentară la care a apelat Mirela Vaida îi scoate în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri. De asemenea, prezentatoarea TV a asortat o pălărie și ochelari de soare cu ținuta sa.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 7 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive, semn că vedeta este apreciată și îndrăgită de un număr mare de persoane. Nici reacțiile prietenilor virtuali nu s-au lăsat prea mult așteptate.

"Wow, te-ai bronzat frumos!!! Hai, te așteptăm la Acces Direct, că tu ești moderatoarea perfectă pentru emisiunea asta!!! 🔥" sau "Bună dimineața! Ce bine arăți în costum de baie 😍😍💋💋💋", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.

Mirela Vaida și-a obișnuit urmăritorii cu stilul său vestimentar și felul carismatic, însă imaginea în costum de baie i-a încântat pe toți. Un lucru este evident, concurenta de la "Te cunosc de undeva!" este posesoarea unui trup de invidiat, chiar dacă are la activ trei sarcini.

Mirela Vaida, mamă a trei copii

Prezentatoarea de la Acces Direct se mândrește cu trei minunății. Deși are un program foarte încărcat la muncă, Mirela Vaida nu uită niciodată să petreacă momente de neuitat alături de micuții ei, cei care îi bucură sufletul și îi aduc zâmbetul pe buze.

"Avem un program foarte organizat. Ei dimineața merg la grădiniță, ei după-amiaza sunt acasă eu sunt la serviciu, ne întâlnim seara, povestim tot ce s-a întâmplat în timpul zilei, pregătim hăinițele, mâncăm împreună, iar zilele pe care le mai avem libere le petrecem gătind împreună", a povestit Mirela Vaida în platoul Observator.

Ultimele știri