Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Mirela Vaida, schimbare radicală de look! Cum arată acum prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”

Mirela Vaida și-a schimbat look-ul. Vedeta TV a postat pe Instagram o imagine în care apare cu o frizură diferită față de cea pe care o afișează zilnic la Acces Direct.

Mirela Vaida

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. Prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” este foarte activă în mediul online și păstrează legătura zilnic cu admiratorii ei. Recent, vedeta și-a surprins urmăritorii cu o imagine de senzație.

Vedeta a luat decizia de a-și face o schimbare de look, iar internauții sunt de părere că o prinde de minune. Mirela Vaida și-a mai tăiat puțin din păr și imediat ce a ieșit de la salon a făcut o poză și le-a arătat-o fanilor.

Toți știm cum arată Bianca Drăgușanu, dar câți știu cum arată sora ei? Cu ce se ocupă Oana și de ce nu apare la TV | Foto

"Hai că iar m-am tuns!! Câte-un pic, pic, pic/ Până n-o mai rămânea nimic! 🙄💖😊", a scris Mirela Vaida în dreptul imaginii de pe Instagram.

Fanii au fost pe fază și au înroșit imediat butonul de like. În plus i-au dat și zeci de comentarii în care i-au transmis câte de bine poate să îi stea cu noua ei tunsoare. Mulți sunt de părere că aceasta este, de fapt, lungimea perfectă pentru prezentatoare.

Sorin Bontea îl face bucățele pe Dorian Popa la pătrățele! Cum arată juratul emisiunii "Chefi la cuțite" cu un abdomen de invidiat | Foto

"Drăguță ❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "👏Ești foarte frumoasa Mirela! Îți stă foarte bine tunsa scurt! Sunt fanul tău. Te urmăresc cu drag. Te-am visat", "😍😍😍 vă stă foarte bine 😍😍😍❤️😋😋", "Să-ți fie de bine 💃👏", "Va stă bine 💕😘😘😅", sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

Recomandari