Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Misha s-a pozat goală, cu bustul la vedere! Cum arată acum fosta soție a lui Connect-R

Misha, fosta soție a lui Connect-R, a renunțat complet la inhibiții și la haine și s-a pozat goală complet! Celebra cântăreață a făcut senzație pe pagina sa de Instagram cu o poză ce i-a lăsat bustul la vedere!

Misha, fosta soție a lui Connect-R

Unul dintre cele mai surprinzătoare divorțuri din România a fost cel dintre Misha și Connect-R. Chiar dacă cei doi au împreună o fetiță și au trecut prin numeroase încercări, soarta a decis ca cei doi să își continue viețile separat.

MISHA, FOSTA SOȚIE A LUI CONNECT-R, S-A POZAT GOALĂ PE INTERNET

Cu o discreție ieșită din comun, cei doi artiști din România au divorțat, dar au găsit o cale de-a rămâne prieteni foarte buni, pentru ca fiica lor să crească fericită.

citește și: Connect-R, replici acide la adresa fanilor după ce a fost criticat. Cum i-a pus artistul la punct pe răutăcioși: “Ce aveți în cap, bă, triștilor? Atât de depresivi și de...”

Cei doi comunică mult mai bine acum, merg în vacanțe împreună cu fiica lor și încearcă pe cât posibil să o protejeze pe fiica lor de efectele negative ale divorțului. Chiar dacă nu mai stau împreună, Misha și Connect-R se înțeleg bine și recent au avut chiar și o colaborare muzicală.

Misha s-a pozat goală, cu bustul la vedere! Cum arată acum fosta soție a lui Connect-R

Misha, fosta soție a lui Connect-R, poză sexy pe Instagram

Chiar dacă în presă s-a tot vehiculat că cei doi s-au împăcat, Misha a confirmat încă o dată faptul că totul este un simplu zvon.

citește și: Nu-l mai recunoști! Connect-R, o nouă schimbare de look! Cum arată acum artistul

Recent, Misha a pus imaginația fanilor pe jar, cu o fotografie extrem de sexy, publicată pe Instagram!

Frumoasa artistă a renunțat la haine și la inhibiții și s-a pozat ținând o pisică în brațe, lăsând la vedere formele trupului de zeiță. Așa cum era de așteptat, imaginea a ajuns imediat virală și a adunat mii de like-uri, comentarii și aprecieri!

Recomandari