Antena Căutare

MOMENT ISTORIC! Jackie Chan a pășit pe pământ românesc în ia noastră tradițională

Legenda filmelor cu arte marţiale a ajuns în România! Jackie Chan a îmbrăcat astăzi o ie brodată şi şi-a declarat dragostea pentru ţara noastră. A venit să lanseze "Zodiacul Chinezesc", un film pentru care a intrat în Cartea Recordurilor.

Legenda filmelor cu arte marţiale a ajuns în România! Jackie Chan a îmbrăcat astăzi o ie brodată şi şi-a declarat dragostea pentru ţara noastră. A venit să lanseze "Zodiacul Chinezesc", un film pentru care a intrat în Cartea Recordurilor.

Eroul filmelor de acţiune şi-a început vizita în ţara noastră cu o declaraţie de dragoste. Pentru România şi pentru români. "Mă aflu în România pentru prima oară! Cunosc România prin sportivii români. Gimnastică, fotbal şi tenis", a spus el.

Pentru câteva ore, Jackie Chan a îmbrăcat portul popular românesc: o ie albă, brodată, aleasă chiar de el. "Mi-au arătat pozele de când eram în China şi am spus: "Pe asta o vreau!"", E o imagine care va face înconjurul lumii. Dar starul e obişnuit cu atenţia.

Jackie a lansat în România "Zodiacul Chinezesc", un film pentru care a intrat în Cartea Recordurilor. În total, numele lui apare de 15 ori pe afiş. E regizor, producător, actor, coregraf şi nu numai. "Probabil pentru mulţi oameni e dificil. Pentru mine, e uşor. Asta am făcut toată viaţa. Fac filme de 53 de ani, de când aveam sase ani şi jumătate. Acum, ştiţi şi câţi ani am".

De aproape şase decenii, Jackie Chan scrie istorie pe marile ecrane. E admirat de zeci de generaţii, pentru mişcările ameţitoare şi pentru cascadoriile la limita morţii, pe care actorul le face întotdeauna singur.

E o legendă în întreaga lume, iar de astăzi, va duce peste hotare şi legenda românească. Jackie Chan a devenit ambasador cultural onorific al României şi a promis că va purta ia de câte ori va avea ocazia. Un rol pe care îl ia în serios şi din care a învăţat deja prima replică. În limba română. "Mulţumesc!".

Bunica Andreei Bălan, în comă: "Mi-am luat deja rămas bun!"... Galerie FOTO! E greu să nu fii invidios: Uite ce casă uriașă are Taylor Swift!...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x