Monica Gabor și Irina Columbeanu au îmbrăcat cele mai sexi haine. Fotografia care a atras atenția tuturor

Monica Gabor și Irina Columbeanu, fiica sa, au fost surprinse într-o ipostază în care puțini au avut ocazia să le vadă. Ținutele lor au atras atenția multor persoane.

Monica Gabor și Irina Columbeanu

Instagram/Monica Gabor

Monica Gabor și Irinuca trăiesc împreună de câțiva ani buni, asta după ce Irinel Columbeanu a fost de acord ca fiica sa să locuiască într-un final cu cea care i-a dat viață.

În America, Monica Gabor și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat bogat pe nume Mr. Pink. Iubitul actual îi oferă Monicăi, dar și fiicei sale, tot luxul de care acestea au avut parte și la Izvorani, acolo unde și-a petrecut o parte din viață alături de Irinel Columbeanu.

De curând, Monica Gabor a publicat pe contul de Instagram o imagine care a uimit multă lume. Aceasta s-a fotografiat alături de fiica sa Irina Columbeanu într-o ipostază în care puțini le-au mai văzut.

Cele două s-au îmbrăcat în niște rochițe sexi. Irinuca a devenit deja o domnișoară, tânăra a împlinit 14 ani și se face din ce în ce mai feminină și mai frumoasă. Alături de mama sa, care o ghidează și are grijă de ea, micuța blondă crește frumos, iar asta se vede de fiecare dată când apare public.

Monica Gabor duce o viață de poveste în Statele Unite, alături de fiica sa, dar și de băiatul lui Mr. Pink.

Monica Gabor a reușit după mulți ani să locuiască împreună cu fiica sa, Irina Columbeanu

În anul 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au decis să nu mai formeze un cuplu, s-au separat printr-un divorţ de durată deoarece custodia fiicei lor a fost mai dificilă. Monica şi-a dorit să o aibă pe Irina, la fel şi Irinel. Instanţa de atunci a decis ca ea să locuiască alături de tatăl ei. Milionarul a dorit să îi ofere "cea mai bună educaţie", motiv pentru care a făcut tot ce a fost posibil să obțină custodia fiicei lui.

Vezi în GALERIA FOTO imagini de la nunta Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu

Pe vremea aceea, el nu îi mai permitea Monicăi să intre în vila de la Izvorani, însă acum relaţiile au deveni foarte bune, încât vorbesc destul de des, chiar s-au întânit şi în America, locul unde fotomodelul s-a stabilit de ceva timp. O vreme îndelungată, Irina îşi vizita mama numai în vacanţă, însă acum ceva timp în urmă a anunţat prin intermediul ei că şi-ar dori să stea mereu acolo, alături de Mr. Pink, soțul mamei sale, şi de fiul acestuia. Irinel nu s-a împotrivit și a acceptat, mai ales că acesta trece printr-o situație financiară delicată.

Citește și: Monica Gabor și Ramona Gabor, întâlnire de gradul 0. Cum au fost surprinse cele două

Monica duce o viață lipsită de griji alături de Mr. Pink și nu a mai revenit în România de ceva timp. Ea a ales să-și trăiască visul American alături bărbatul însărit și de copiii lor.

Monica Gabor a mărturisit demult, într-un interviu, faptul că fiica sa îşi doreşte să plece din România, în ciuda faptului că Irinel Columbeanu a decis la acel moment ca Irina să rămână cu el. Se pare că presiunea financiară, dar și perspectiva unor șanse mai mari în ameria l-au făcut pe fostul magnat să o lase pe fiica sa să locuiască împreună cu Monica.

Citește și: Monica Gabor s-a pozat împreună cu fiul vitreg. Imagini cu băiatul lui Mr. Pink în brațele fostei doamne Columbeanu

„Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy', deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie", mărturisea Monica Gabor.

Ultimele știri