Căutare Live

Care este, de fapt, relația dintre Jennifer Lopez și Shakira. Motivul pentru care J.Lo. regretă colaborarea de la Super Bowl

La 2 ani distanță de la duetul lor la Super Bowl, Jennifer Lopez a declarat că regretă colaborarea cu Shakira. Detaliile din culisele evenimentului care ies la iveală abia acum.

Dive ale muzicii latino,Jennifer Lopez și Shakira au electriza scena în pauza finalei Super Bowl, liga de fotbal american NFL din 2020.

Profimedia

În urmă cu doar doi ani, Jennifer Lopez și Shakira zguduiau scena de la Super Bowl 2020, unul dintre cele mai mari și așteptate evenimente de peste Ocean. Dive muzicii latino, Shakira și Jennifer Lopez au împărțit scena pentru prima dată, iar momentul lor s-a viralizat rapid. Acum, însă, la doi ani de la celebrul lor duet, ies la iveală detalii neșteptate.

Motivul pentru care Jennifer Lopez regretă duetul cu Shakira de la finala Super Bowl

Jennifer Lopez a dezvăluit recent, spre uimirea multora, că a fost furioasă pentru că a trebuit să își împartă momentul de pe scenă cu Shakira, în finala Super Bowl. Mai mult, cântăreața latino a numint-o „cea mai proastă idee din lume”.

Dezvăluirile surprinzătoare ale vedei fac parte din mult așteptatul său documentar, realizat de Netlifx, care a avut avanpremiera miercuri seară, în cadrul Tribeca Film Festival, de la New York.

Intitulat „Halftime”, noul documentar face legătura între viața ei personală – artista a trecut de curând pragul de 50 de ani, și viața profesională – făcând referire la spectacolul din pauza de la Super Bowl și promite că îi va explora viața pe scenă și în afara ei.

Documentarul aduce în prim-plan imagini cu artista extrem de supărată, purtând o discuție aprinsă cu organizatorii evenimentului. Jennifer Lopez îi tage la răspundere pentru faptul că au vrut să pună pe scenă, în același timp, două artiste pentru un moment, care în mod normal, era susținut de un singur artist.

„Avem șase nenorocite de minute. Avem 30 de secunde dintr-o melodie, iar dacă ne luăm un minut, asta e tot, mai avem cinci rămase. Dar, trebuie să existe anumite cântece pe care le cântăm, totuși. Trebuie să avem momentele noastre de cântat. Nu va fi o sală de dans. Trebuie să ne cântăm mesajul”, îi spune vedeta nerovasă directorului ei muzical.

„E cea mai proastă idee din lume, să ai doi oameni care urcă pe scenă la Super Bowl”, a mai adăugat aceasta.

„De obicei, aveți un cap de afiș la Super Bowl. Acel cap de afiș construiește un spectacol și, dacă alege să aibă alți invitați, aceasta este alegerea lui”, spune și managerul lui JLo, Benny Medina. „A fost o insultă să spui că ai nevoie de două femei latine pentru a face treaba pe care a făcut-o un singur artist până atunci”.

Citește și: Jennifer Lopez şi Ben Affleck se mută în casă nouă. Cum arată cuibușorul de nebunii, de peste 80 de milioane de dolari FOTO

Cum se înțeleg, de fapt, Jennifer Lopez și Shakira. Adevărul despre relația dintre cele două artiste latino

În ciuda neînțelegerilor și a revoltelor, în final, îndrăgitele artiste au reușit să colaboreze și să construiască un show excepțional. În documentar apar și cele două, punând la punct detaliile momentului lor.

„Știu că oamenii de la Super Bowl vor să fim contopite pe tot parcursul spectacolului. Nu am avut o confirmare în legătură cu câte minute voi avea eu la dispoziție”, îi spune starul columbian colegei de scenă.

Jennifer Lopez și Shakira au reușit să se înțeleagă aspura timpului pe care urmau să îl aibă la dispoziție pe scenă și l-au împărțit în mod egal. Cu toate acestea, J.Lo. fost foarte clară cu privire la nevoile sale: „Dacă urma fie un dublu cap de afiș, ar fi trebuit să ne acorde 20 de minute. Asta ar fi trebuit să facă”.

Citește și: Primele imagini cu Shakira, după ce a confirmat despărțirea de Gerard Pique. Cum a fost surpinsă artista, alături de cei doi copii

Cu toate acestea, timpul pe care l-au avut la dipoziție pe scenă, nu a fost singura nemulțumire a vedetei. Ea și-a dorit foarte mult să își exprime poziția politică prin intermediul momentului de la Super Bowl 2020, dar cei de la NFL nu au lăsat-o.

Ea a ținut să aibă pe scenă copii închiși în cuști, pentru a aduce în prim-plan problema imigranților. La momentul show-ului, rata imiganților în SUA era extrem de ridicată, iar în media, au apărut imagini tulburătoare cu mai mulți copii ținuți în cuști.

„Cei de la NFL au fost extrem de reticenți în a face o declarație politică despre imigrație. S-au uitat la planuri, iar mesajul a fost clar”, adaugă Benny. „Nu au vrut acele cuști în spectacol. Iar răspunsul a venit de la cei mai sus în ierarhie”.

Armin Nicoară, modalitatea excepțională prin care a cerut-o de soție pe Claudia Puican. Cântăreața nu s-a așteptat deloc... Imagini de colecție cu Jean Gavril din copilărie. Cât de bine seamănă fiica sa cu el. Micuța Eva este copia fidelă a tat...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x