Dezvăluire fără precedent. Motivul real al scandalului dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan: „A înjurat-o, dar nimeni nu a spus asta”

 
+2 click pentru
galerie

Scandalul momentului în sportul românesc îi are în prim plan pe Anamaria Prodan, cunoscută agentă de jucători și antrenorul formației Astra Giurgiu, Dan Alexa.

Cei doi au fost filmați în timpul unui conflict spontan, izbucnit în parcarea arenei din Giurgiu, imediat după jocul din Liga I, în care formația gazdă a înfruntat FC Botoșani. 

După o scurtă discuție, Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul peste față pe fostul fotbalist al celor de la Rapid, iar acesta a plecat fără să reacționeze în vreun fel, ba chiar a negat că respectivul conflict ar fi avut loc. 

Citește și:

Video: Ana Maria Prodan l-a pocnit cu palma peste fata pe Alexa la finalul meciului Astra - Botosani 2-2

Dezvăluirea bombă, din scandalul momentului este de fapt alta. Deși toată lumea vorbește despre o scenă de gelozie pe care impresara i-ar fi făcut-o antrenorului, supărarea sa ar veni din altă parte. Mai exact de la faptul că bruneta, care-l aștepta pe Alexa în parcare i-ar fi adresat cuvinte injuioase Anei, în timp ce discuta la telefon cu iubitul său.

Deocamdată, variantă oficială a scandalului dintre Alexa și Anamaria Prodan este aceea că totul a pornit de la câteva opinii diferite legate de jucătorii transferați prin intermediul impresarei. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI