Live acumFilm: Jack Ryan - Agentul din umbra
Prime Time 20:00iUmor

A fost dată în judecată din cauza datoriilor de la întreținere! Familia unui artist celebru, urmărită de probleme!

A fost dată în judecată pentru neplata datoriilor la întreținere. Problemele se țin lanț de familia unui artist celebru.

Narcisa, fosta iubita a lui Nicolae Guța

Instagram

Narcisa lui Guță nu are parte deloc de liniște în ultima vreme. După ce fiul ei a fost bătut crunt și băgat în spital, acum are probleme și cu asociația de proprietari a blocului unde locuiește. Din cauza datoriilor acumulate la întreținere, oamenii au dat-o în judecată pe fosta iubită a manelistului, conform wowbiz.ro

Fiul unui artist celebru a fost băgat în spital, după o bătaie soră cu moartea! "I-au dat cu parul în față

Narcisa lui Guță, dată în judecată din cauza datoriilor la întreținere

Fosta iubită a lui Nicolae Guță locuiește într-un bloc din capitală, alături de fiul ei, acolo unde stătea alături de manelist până la despărțirea lor.

Dar, se pare că pe plan financiar, Narcisa are probleme, astfel că i s-au acumulat multe datorii la întreținere, iar asociația de proprietari ar fi dat-o în judecată.

Andreea Bălan a plecat în vacanță! Cine a însoțit-o pe artistă? "Îi sunt extrem de recunoscătoare”

Narcisa s-a plâns în trecut că Guță nu pune deloc osul la pensia alimentară și l-a acuzat că nu își dă interesul față de copilul lor, Alberto. Ba chiar l-a dat în judecată din cauza pensiei alimentare, pe celebrul manelist.

Conform sursei precizate, Narcisa nu are o relație foarte bună cu vecinii ei și a avut destul de multe conflicte cu aceștia.

Narcisa a mai fost certată cu legea

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală. Narcisa a intrat în casă peste Beyonce de România, iubita din acel moment a lui Guță și a bătut-o pe aceasta. În urma violențelor a fost condamnată, în urmă cu câțiva ani.

Recomandari