Incredibil! Cum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă toată averea de 150 milioane de euro. Cum a ajuns să trăiască fostul milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu nu mai e cine era. Din milionarul excentric înconjurat de cele mai frumose femei ale României s-a transformat într-un cetâțean simplu, care se uitâ de douq oril aprețurile produselor pe care le pune în coșul de cumpărături.

Milionarul care ani la rând apărea pe prima pagină a ziarelor, a suferit transform.ari de care nimeni nu ar fi crezut câ le va vedea vreodată.

Vremea aroganțelor a apus pentru Irinel Columbeanu.Fostul milionar de la Izvorani a ajuns să piardă toată averea.

Surprins de paparazzi Spy News, la cumpărături, fostul milionar pârea destul de cumpătat, iar la ieșirea din magazin coșul de cumpărături era destul de gol.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în secret. Primele detalii despre eveniment: ”Au vrut o ceremonie restrânsă!”

Irinel Columbeanu și-ar fi pierdut averea, în urma unor investiții neinspirate, iar acum a ajuns să locuiască într-un apartament cu două camere de la marginea Bucureștiului, dup,a ce ani la rănd a trăit regește într-o vila impunătoare de pe domeniul de la Izvorani.

Irinel Columbeanu se număra printre cei mai excentrici bogătași ai țării, care a atras în preajma lui de-a lungul timpului dintre cele mai frumoase femei. A fost căsătorit cu MOnica Gabor, cu care are și o fetiță.

Urmăriți ai multe despre povestea de viață a lui IRinel Columbeanu, accesănd clipul video de mai sus, prezentat la Antena Stars.

Ultimele știri