Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

Nea Marin, dezvăluiri după ce s-a vindecat de Coronavirus. Ce a spus prezentatorul

Nea Marin, cu zâmbetul pe buze așa cum ne-a obișnuit pe toți, a declarat că se simte foarte bine după ce s-a vindecat de COVID-19.

Nea Marin, dezvăluiri după ce s-a vindecat de Coronavirus. Ce a spus prezentatorul

Prezentatorul a povestit că nu se simte rău și că a făcut o formă ușoară a bolii. Timp de două zile a avut temperatură. În șase zile, și el și soția sa s-au făcut bine. Ei au fost tratați de medicii de la Spitalul Matei Balș.

Pentru încă 10 zile, Nea Marin și soția lui au mai stat în izolare. Artistul mărturisește că la început s-a panicat atunci când a aflat că un coleg de-al său a fost testat pozitiv cu coronavirus. Atunci și-a anunțat și el copiii și a mers să se testeze.

În ziua în care Nea Marin și soția s-au internat în spital pentru a fi tratați de COVID-19, ei împliniseră 40 de ani de căsnicie. Chiar dacă acesta nu a fost modul ideal de a sărbători, ei s-au bucurat că erau acolo împreună și că tot împreună au reușit să treacă cu bine peste această boală.

Pentru a se menține în formă și a se recupera complet, Nea Marin face sport. Cât a fost internat, toți prietenii săi l-au sunat, inclusive Liviu Vârciu. Sfatul lui pentru toată lumea este să poartă mască pentru a evita să ajungă în această stare.

Recomandari