Nea Marin, testat pozitiv pentru coronavirus. Prin ce a trecut coregraful de muzică populară după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19

Nea Marin, unul dintre cei mai iubiți oameni din televiziune, a fost infectat cu virusul Covid-19 și face mărturii despre starea de sănătate din acea periodă, dar și despre cum este viața post-coronavirus.

Nea Marin este cunoscut de toată lumea pentru spectacolul pe care îl face de fiecare dată cu aparițiile sale memorabile în emisiunile de divertisment.

Antena 1

Nea Marin a trecut prin momente dificile când a fost diagnosticat cu virusul Sars-Cov-2, în urmă cu ceva timp. Acesta mărturisește că s-a temut pentru sănătatea sa și a soției sale.

Cei doi au aflat că au fost contacții unei persoane diagnosticată cu Covid-19, iar din fericire recuperarea a fost una ușoară, neexistând complicații ulterioare, dar au stat în spital.

Virusul nu a stat la distanță de Nea Marin, însă coregraful are o viziune foarte optimistă asupra întâmplării care i-a pus viața în pericol: "Poate așa a vrut Dumnezeu să se întâmple pentru mine, trebuia să le primesc pe astea ca să vin cu picioarele pe pământ că mă desprinsesem și eu. Nu știam decât toată ziua la filmări", spune coregraful de muzică populară la Antena Stars.

Nea Marin, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Cum a trecut peste situația grea

Vestea a primit-o târziu în noapte de la un coleg: "M-am speriat, mi-a zis la 1 noaptea, Nea Marine eu am covid! Sunt pozitiv! În acel moment am spus stop joc. Eu și soția ne-am testat, ne-am dus direct la spital. Ne-am internat o săptămână", mai spune acesta.

Citește și: Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin a făcut scena să tremure! Cu ce show spectaculos a încheiat sezonul Poftiți la circ

„M-am speriat rău de tot că nu știam ce să fac. Să vin acasă... ni s-a zis că nu avem ce căuta la copii, la nepoți, unde mă duc? Am vrut prima dată să-mi găsesc o pensiune pe la mare, să mă izolez pe acolo, dar zic „nu, mă duc la București”. Și mi-am găsit la urmă la niște prieteni pe la Predeal și am stat acolo 10 zile după ce am ieșit din spital că îmi era frică să vin acasă”, a continuat spus Nea Marin.

Cel mai greu pentru Nea Marin a fost izolarea de cei dragi. Acesta a simțit profund lipsa comunicării directe cu cei apropiați lui. Însă, în prezent se simte foarte bine și este pregătit pentru o nouă serie de filmări.

Citește și: Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Sindromul de care a suferit Larisa. Dieta imposibilă pe care a fost forțată s-o urmeze

Toată lumea îl știe pe Nea Marin, însă puțină lume i-a văzut fiicile și soția

Nea Marin este cunoscut de toată lumea pentru spectacolul pe care îl face de fiecare dată cu aparițiile sale memorabile în emisiunile de divertisment. Celebrul dansator de muzică populară se bucură de o familie frumoasă și unită pe care puțini au văzut-o.

S-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a avut o pasiune pentru dans. La doar 15 ani a devenit coregraf al Ansambului Faur din București, iar apoi a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Nea Marin, pe numele său real Marin Barbu, este un cunoscut coregraf și dansator de muzică populară, care a făcut carieră în televiziune datorită carismei și talentului. Pe lângă succesul din viața profesională, Nea Marin se poate mândri cu o familie împlinită și cu o soție extrem de devotată și frumoasă.

Mioara şi Marin Barbu au 41 de ani de căsnicie, s-au cunoscut de când erau tineri, iar împreună au pus bazele unei familii unite și respectate.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. De ce e geloasă una dintre fetele lui Nea Marin pe Liviu Vârciu

De curând, acesta a postat în mediul online fotografii cu fiica sa Larisa și soția sa care și-au sărbătorit ziua de naștere.

Mioara Barbu i-a dăruit două fiice extrem de frumoase: Dana (39 de ani) și Larisa (33 de ani). În timp ce fiica cea mare l-a făcut fericit dăruindu-i doi nepoți – Ana Maria (12 ani) și Darius Andrei (13 ani)

Ultimele știri