Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Neymar, depistat pozitiv cu coronavirus? Clubul Paris Saint-Germain a anuntat că trei dintre jucători s-au îmbolnăvit

Neymar ar fi fost testat pozitiv pentru coronavirus. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a fost testat după ce s-a întors dintr-o escapadă în Ibiza, unde a fost împreună cu câțiva dintre coechipierii săi.

Neymar

Hepta.ro

Clubul de fotbal Paris Saint-Germain a confirmat miercuri, 2 septembrie, că trei dintre membrii echipei lor au avut rezultatele pozitive pentru coronavirus, totuși nu au anunțat și numele jucătorilor confirmați cu Covid-19.

citește și: Ce dietă urmează Carmen Grebenișan. Vedeta s-a dezbrăcat de secrete, dar și de haine | Foto

"Trei jucători [...] sunt confirmați pozitivi după un test Sars CoV2 și au fost supuși protocoalelor de sănătate corespunzătoare", a fost declarația reprezentanților clubului, pe Twitter.

„Toți jucătorii și personalul vor continua să fie testați în următoarele zile.”

citește și: Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Adelina Pestrițu. Ce a apărut pe contul de socializare al fostei prezentatoare

Anumite surse ale presei L’Équipe și ESPN susțin că Neymar, alături de Angel Di Maria și Leo Paredes au fost cei care au avut rezultatele pozitive. Cei trei sportivi au fost văzuți bucurându-se de niște escapade împreună în Ibiza, în weekend, conform justjared.com

Recomandari