Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Internetul a luat-o razna! Nicole Cherry, cu silicoanele la vedere. „Cireșica”, imagini interzise cardiacilor | FOTO

Nicole Cherry a decis că este momentul unor schimbări în ceea ce privește aspectul ei fizic și a trecut la fapte.

Nicole Cherry

Internetul a luat-o razna! Nicole Cherry și-a etalat silicoanele, iar fanii au rămas muți de uimire când au văzut-o pe artistă în costum de baie.

Nicole Cherry a decis că este momentul unor schimbări în ceea ce privește aspectul ei fizic și a trecut la fapte. După ce şi-a operat guşa, artista a trecut pragul medicului chirurg pentru un bust mai generos. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape un an, însă, abia recent Nicole Cherry a mărturisit totul.

"Mergem la plajă", a scris Nicole Cherry în dreptul fotografiei incendiare.

Vamos a la playa

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry) on

Nicole Cherry vrea să fie mamă! Când plănuiește artista să rămână însărcinată

Cântăreața este extrem de mulțumită de rezultatul obținut și nu ezită să-și etaleze bustul pe Instagram. Nicole Cherry și-a făcut un selfie în oglindă și fanii au putut admira formele fără cusur ale artistei.

Nicole Cherry a optat pentru o mărime naturală

Artista nu a fost înzestrată cu un bust generos de la Mama Natură, iar acum se mândrește cu noul ei bust. Nimeni, însă, nu și-a dat seama de intervenția pe care a făcut-o deoarece Nicole a optat pentru o mărime naturală.

Internetul a luat-o razna! Nicole Cherry, cu silicoanele la vedere. „Cireșica”, imagini interzise cardiacilor | FOTO

Nicole Cherry este de nerecunoscut! Cum arată artista fără strop de machiaj, la primele ore ale dimineții | FOTO

”Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[…] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama”, a spus artista la ”Răi Da Buni”.

Recomandari