Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Nicole Cherry s-a săturat de critici și a răbufnit! Cum i-a pus vedeta la punct pe răutăcioși: "Nu aveți ceva mai bun de făcut"

Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate și simpatice artiste de la noi. Cântăreața este o fire cât se poate de naturală și dezinvoltă, iar carisma le-a câștigat inimile fanilor. Cu toate acestea, frumoasa șatenă nu s-a mai putut abține și a fost scoasă din minți pe Internet.

Nicole Cherry

Instagram / Nicole Cherry

Nicole Cherry nu a mai suportat și a răbufnit în fața tuturor. Vedeta susține că s-a săturat de tinerii care consideră că are „aere de divă”, fără să muncească prea mult și care doar își petrece timpul pe Internet.

Cântăreața a ținut să lămurească acest aspect și a mărturisit că muncește extrem de mult încă de mică, față de mulți alți copii și adolescenți din România, care la acea vârstă se bucură de plăcerile copilăriei.

Lavinia Pîrva, cu abdomenul la vedere. Uite cum arată soția lui Ștefan Bănică | Foto

Nicole Cherry s-a săturat de critici și a răbufnit! Cum i-a pus vedeta la punct pe răutăcioși: "Nu aveți ceva mai bun de făcut"

„Sunteți niște oameni care nu aveți ceva mai bun de făcut decât să stați toată ziua, bună ziua să comentați în online despre fiecare persoană în parte că are vedetisme, că de ce te pozezi așa, că de ce te mai așa, dar uite că așa vreau să mă prezint.”, a comentat nervoasă Nicole Cherry pe Instagram.

Tânăra susține că a avut parte de o atenție deosebită din partea părinților ei, care i-au fost alături în fiecare moment al vieții ei, pentru a-i ghida pașii așa cum trebuie.

Daniela Crudu, mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a fotografiat vedeta pentru fanii ei | Foto

Din fericire, Nicole a trecut rapid peste momentul tensionat și a revenit la calmitatea cu care i-a obișnuit pe toți urmăritorii ei.

Recomandari