Nicole Murphy, într-o rochie extrem de scurtă și mulată. Cum arată formele sale când se întoarce cu spatele

Nicole Murphy este una dintre cele mai apreciate celebrități din afară, care face furori cu formele sale. De curând, aceasta a fost surprinsă de paparazzi la o benzinărie, chiar în timp ce ținuta îi făcea feste. Cum arată trupul impecabil al vedetei la 53 de ani.

Nicole Murphy

Profimedia

Nicole Murphy a apărut pe stradă îmbrăcată într-o ținută provocatoare, rochia neagră, multaă i-a scos în evidență trupul foarte bine lucrat.

Bruneta, în vârstă de 53 de ani, se laudă cu o formă fizică de invidiat. Frumoasa celebritate este apreciată pentru cariera sa, dar și pentru aspectul lipsit de imperfecțiuni. Pentru că vrea să arate tutuor cât de mult se mândrește cu fizicul său, aceasta nu ezită să îmbracecele mai provocatoare ținiute.

Look-ul a fost completat de o pereche de încălțări care au dat un plus de culoare întregului outfit.

Nicole a fost surprinsă chiar în momentul în care cobora din mașină și își așeza rochia, care s-a ridicat destul de mult. Aproape de un "accident vestimentar", bruneta a fost pe fază să-și acopere bine formele pentru a nu lăsa la vedere detalii picante.

Citește și: Nicole Murphy, fotografiată în cei mai mulați colanți. Vedeta impresionează cu trupul de model

Vedeta face spectacol cu formele sale voluptuoase și a fost suprinsă din toate unghiurile. Aceasta face furori atunci când se întoarce cu spatele, lăsndu-i pe fani cu gura căscată.

Fostul model și-a păstrat formele apetisante și, deși a ajuns la o vârstă înaintată, nu ezită să poarte ținute sexy.

Fosta soție a lui Eddy Murphy arată din ce în ce mai bine

Eddy și Nicole s-au căsătorit în 2008, iar două săptămâni mai târziu au anunțat divorțul. Se pare că cei doi întâmpinau probleme de comunicare și aveau des certuri violente.

După ruptură, Eddie a încercat o relație cu Paige Butcher, cu care are un copil de 10 ani. De cealaltă parte, Nicole s-a reorientat către Michael Strahan, cu care s-a întâlnit timp de doi ani.

Nicole nu a fost lipstă din scandauri. În urmă cu mai bine de un an, Nicole Murphy a fost fotografiată când se săruta cu un bărbat celebru și căsătorit.

Este vorba despre Antoine Fuqua, cu care se afla la piscină, în Italia. În timp ce, la vremea respectivă, Nicole era singură, partenerul său era cununat cu actrița Lela Rochon.

Citește și: Are 52 de ani și cinci copii, dar arată ca o puștoaică. Nicole Murphy impresionează cu trupul de model

"Fără a dezvolta, vreau să-mi cer scuze față de familia mea și de Lela și familia lui Fuqua pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu a fost intenția mea să mă aflu în această situație. Nu sunt de acord cu femeile care se sărută sau interacționează într-un mod necorespunzător cu un bărbat căsătorit. Și eu am fost odată căsătorit și nu aș submina niciodată în mod intenționat o altă femeie, în ciuda celor scrise”, spunea ea pentru TMZ.

Ultimele știri