Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la "Insula Iubirii", hărțuită de un bărbat chiar înainte să devină mamă! ”Nici nu știu de unde să încep”

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula iubirii” a dezvăluit coșmarul prin care trece. Viitoarea mămică este hotărâtă să nu lase lucrurile așa.

Nicoleta Dragne

Deși mai are puțin și naște, Nicoleta Dragne nu se poate bucura în totalitate de clipele frumoase pe care le trăiește. Fosta ispită de la „Insula iubirii” le-a dezvăluit admiratorilor că a trecut prin niște momente grele și chiar și în aceste momente, este hărțuită de un individ.

Nicoleta Dragne este însărcinată în opt luni, iar, zilele trecute, a revenit pe contul ei original de Instagram, care îi fusese blocat din cauza unei persoane. Deși s-a întors cu vestea bună a faptului că poartă un copil în pântece, vedeta a avut și o poveste mai puțin plăcută.

Lidia Buble, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum arată vedeta, fără strop de machiaj. Artista și-a uimit fanii | Foto

“Nici nu știu de unde sa încep… Timp de 7 luni contul meu a fost blocat din cauza unei persoane care nu a știut cum sa îmi arate cât bine îmi dorește 😂 Mulți dintre voi m-ați urmărit pe contul nou @nicoleta_c_dragne, dar foarte mulți v-ați întrebat unde am dispărut. Am reușit sa îmi recuperez contul asa ca ma voi întoarce cu postările aici. Pentru cei care se întreabă ce am făcut in aceasta perioada, m-am gândit sa postez ce este cel mai important pentru mine și anume baby V pe care îl aștept cu nerăbdare❤️” este mesajul scris de tânără în dreptul imaginii de colecție.

Chiar dacă nu știe exact unde se va ajunge cu plângerea ei, fosta ispită este hotărâtă să nu lase lucrurile așa, pentru că nimeni nu ar trebui să poată să terorizeze și să jignească pe cineva.

„Chiar dacă persoanele care fac acest lucru poate au impresia că nu fac nimic, dar să dai mesaje în fiecare zi cuiva: «Curvo!» / «Ești o curvă!» / «Ești o nu știu ce». Să dai mesaje membrilor familiei persoanei respective, prietenilor… (…). Să îți terorizeze părinții. Este clar că nu vorbim despre niște oameni normali la cap. Iar acești oameni nu au ce să caute printre noi; trebuiesc duși fie la bălăceanca, la tratamente, fie la răcorică”, a spus Nicoleta, online.

Cea mai sexy apariție a Anamariei Prodan în costum de baie. Impresara și-a etalat trupul în toată splendoarea | Foto

La câteva ore de la această postare, Nicoleta Dragne a publicat o înregistrare în care a atras atenția asupra unui subiect delicat în zilele noastre: hărțuirea femeilor.

“(..). Și, al doilea… am fost supărată, pentru că atunci când am aflat că sunt însărcinată, am vrut să împărtășesc cu voi și nu am putut. Cu voi, toți! Cu toți care mă urmăriți; am împărtășit doar așa, cu o parte. Mi-a părut rău, nu m-aș fi gândit că o să-mi pară rău. Dar, am fost pusă în situația respectivă și mi-a părut rău că nu am putut să mă bucur alături de mai multe persoane. Dar na, bine că s-au rezolvat lucrurile și, de acum, vom fi din nou împreună.

(…). Sunt puțin șocată, eu mă refeream la altfel de hărțuire, dar, se pare că se poate și mai rău, din păcate. E păcat că nu se iau măsuri, eu sper să se întâmple ceva și chiar să se schimbe ceva în țara asta. Să nu mai existe terchea-berchea d-ăștia care se dau medici, să nu mai existe bărbați care urmăresc fetițe de 14 ani pe stradă și trag de ele să le violeze (…). Să nu mai existe oameni care să te amenințe”, a declarat fosta ispită de la “Temptation Island – Insula Iubirii”.

Fosta ispită are probleme cu sarcina

Tot în aceeași serie de clipuri, Nicoleta a dezvăluit și că nu a avut o sarcină ușoară, încă un motiv pentru care coșmarul pe care îl trăiește este și mai dificil pentru ea.

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la "Insula Iubirii", hărțuită de un bărbat chiar înainte să devină mamă! ”Nici nu știu de unde să încep”

Pepe, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste! Ce cuvinte i-a transmis soţiei sale

“Mi s-a întâmplat și-n afară, și aici. Afară, am mers, am făcut o reclamație la poliție, am mers la adresa individului, l-au arestat și aia a fost. Puțin la zdup, la răcorică, să se liniștească puțin. În România, momentan, am apucat să fac doar plângerea la poliție, nu știu ce va urma, vom vedea. Dar lucrurile nu vor rămâne așa, pentru că nu are nimeni dreptul să te jignească, nu are nimeni dreptul să te terorizeze. Chiar dacă persoanele care fac acest lucru poate au impresia că nu fac nimic, dar să dai mesaje în fiecare zi cuiva: «Curvo!» / «Ești o curvă!» / «Ești o nu știu ce». Să dai mesaje membrilor familiei persoanei respective, prietenilor… (…). Să îți terorizeze părinții. Este clar că nu vorbim despre niște oameni normali la cap. Iar acești oameni nu au ce să caute printre noi; trebuiesc duși fie la bălăceanca, la tratamente, fie la răcorică. (…). Este mare distracție să îi dai mesaje uneia care e însărcinată în aproape opt luni, da? Și, culmea, care mai are probleme și cu sarcina, iar tu mai și știi, știi exact prin ce stres trece. Să te apuci să-i dai mesaje fel de fel… înseamnă că ești debil psihic și nu ai ce să cauți printre noi”., a mai spus vedeta.

Recomandari