Căutare Live

Nikita de România a ieșit din comă. Care este starea ei de sănătate și ce mesaj emoționant au scris fiicele sale

Nikita de România a ieșit din comă, după ce a suferit un infarct pe stradă, în Malaga. Cum se simte în prezent și ce au transmis fiicele sale.

Nikita de România a ieșit din comă. Care este starea ei de sănătate și ce mesaj emoționant au scris fiicele sale

YouTube

Nikita de România a ieșit din comă și fiicele ei au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Fosta vedetă a trecut prin momente grele în ultimele zile, după ce a făcut un infarct pe străzile din Malaga. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, unde a fost ținută sub atenta grijă a medicilor.

Nikita de România a ieșit din comă. Cum se simte și care a fost mesajul pe care fiicele sale l-au transmis pe internet

Nikita de România se simte ceva mai bine și a ieșit din comă, după ce a făcut un infarct pe stradă, în Malaga, Spania. Aceasta locuiește de mai bine de 15 ani acolo, unde viața ei s-a schimbat complet față de cum o știam noi în România, când făcea show la tv cu fiecare apariție a ei.

Citește și: Nikita de România este în comă la spital! Vedeta care făcea show în emisiuni este în stare gravă. Ce mesaj au transmis fetele ei

Pe numele real, Mihaela Ispas, Nikita s-ar simți mai bine acum și s-a trezit din comă. Aceasta a fost internată la Spitalul Regional Universitar din Malaga, unde ea locuiește de peste 15 ani.

„Dumnezeu există! Mama și-a revenit. Mulțumesc tuturor. Vă iubesc!”, au scris fiicele Mihaelei Ispas pe rețelele de socializare.

Nikita a devenit celebră prin numeroasele scandaluri pe care le-a provocat de-a lungul anilor în diferite posturi de televiziune și emisiuni. Totul a început cu slujba ei de bodyguard al vedetelor.

Citește și: O mai ții minte pe Nikita de România? Cu ce se ocupă în prezent, după ce s-a mutat în Spania

În 2004, a fost o perioadă din viața Nikitei în care aceasta a dorit să se afirme în box și a provocat-o la meci pe profesionista pugilistă Anca Ioniță, supranumită Savarina. Aceasta, la momentul luptei, avea vârsta de 19 ani și deja 7 ani de experiență în box.

Lupta cu Savarina a fost difuzată la gala Local Kombat în 2004 și a durat două minute, timp în care s-au făcut schimb de lovituri superficiale, în unele momente Nikita chiar stând cu spatele la adversar, după care ea însăși a aruncat prosopul.

John Travolta, mesaj emoționant după decesul Oliviei Newton-John, colega sa din „Grease”. „Ne vom revedea”... Irina și Răzvan Fodor, portret înduioșător de familie. Prin ce dificultăți au trecut: „Suntem toți”...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x