Căutare Live

Nikita de România a ieșit din comă. Care este starea ei de sănătate și ce mesaj emoționant au scris fiicele sale

Nikita de România a ieșit din comă, după ce a suferit un infarct pe stradă, în Malaga. Cum se simte în prezent și ce au transmis fiicele sale.

Nikita de România a ieșit din comă. Care este starea ei de sănătate și ce mesaj emoționant au scris fiicele sale

YouTube

Nikita de România a ieșit din comă și fiicele ei au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Fosta vedetă a trecut prin momente grele în ultimele zile, după ce a făcut un infarct pe străzile din Malaga. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, unde a fost ținută sub atenta grijă a medicilor.

Nikita de România a ieșit din comă. Cum se simte și care a fost mesajul pe care fiicele sale l-au transmis pe internet

Nikita de România se simte ceva mai bine și a ieșit din comă, după ce a făcut un infarct pe stradă, în Malaga, Spania. Aceasta locuiește de mai bine de 15 ani acolo, unde viața ei s-a schimbat complet față de cum o știam noi în România, când făcea show la tv cu fiecare apariție a ei.

Citește și: Nikita de România este în comă la spital! Vedeta care făcea show în emisiuni este în stare gravă. Ce mesaj au transmis fetele ei

Pe numele real, Mihaela Ispas, Nikita s-ar simți mai bine acum și s-a trezit din comă. Aceasta a fost internată la Spitalul Regional Universitar din Malaga, unde ea locuiește de peste 15 ani.

„Dumnezeu există! Mama și-a revenit. Mulțumesc tuturor. Vă iubesc!”, au scris fiicele Mihaelei Ispas pe rețelele de socializare.

Nikita a devenit celebră prin numeroasele scandaluri pe care le-a provocat de-a lungul anilor în diferite posturi de televiziune și emisiuni. Totul a început cu slujba ei de bodyguard al vedetelor.

Citește și: O mai ții minte pe Nikita de România? Cu ce se ocupă în prezent, după ce s-a mutat în Spania

În 2004, a fost o perioadă din viața Nikitei în care aceasta a dorit să se afirme în box și a provocat-o la meci pe profesionista pugilistă Anca Ioniță, supranumită Savarina. Aceasta, la momentul luptei, avea vârsta de 19 ani și deja 7 ani de experiență în box.

Lupta cu Savarina a fost difuzată la gala Local Kombat în 2004 și a durat două minute, timp în care s-au făcut schimb de lovituri superficiale, în unele momente Nikita chiar stând cu spatele la adversar, după care ea însăși a aruncat prosopul.

John Travolta, mesaj emoționant după decesul Oliviei Newton-John, colega sa din „Grease”. „Ne vom revedea”... Irina și Răzvan Fodor, portret înduioșător de familie. Prin ce dificultăți au trecut: „Suntem toți”...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x