Căutare Live

O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Cum arată acum, la 44 de ani, și ce familie frumoasă are

În urmă cu câțiva ani, Ioana Tufaru bifa apariții după apariții la TV. Acum, la 44 de ani, fiica Andei Călugăreanu are o familie frumoasă alături de Ionuț Mardare, bărbatul care a cucerit-o și care continuă să o răsfețe ca la începutul relației lor.

În urmă cu câțiva ani, Ioana Tufaru bifa apariții după apariții la TV. Acum, la 44 de ani, fiica Andei Călugăreanu are o familie frumoasă alături de Ionuț Mardare, bărbatul care a cucerit-o și care continuă să o răsfețe ca la început

În prezent, Ioana Tufaru duce o viață modestă alături de Ionuț, soțul ei, și fiul Luca. Femeia este mult mai discretă în privința vieții personale decât în perioadă când etala cu nonșalanță tot ce se întâmpla în viața ei.

Chiar dacă ultima dată când a fost surprinsă de paparazzi a fost în luna mai a anului 2021, la priveghiul lui Ion Dichiseanu, ea este foarte activă pe contul său de Facebook.

Ioana publică imagini cu diferiți prieteni și cu familia ei, de care este foarte mândră. Ba mai mult, ea spune că se înțelege de minune cu soțul ei, Ionuț, care tot își mai găsește timp să o surprindă și să-i facă daruri deși veniturile lor nu sunt unele foarte mari.

Cum arată Ioana Tufaru la 44 ani

Pe contul său de Facebook, Ioana Tufaru urcă des imagini pentru prieteni. Multe dintre ele sunt colaje cu Luca și Ionuț, familia ei mult dorită.

Citește și: Fiica Andei Calugareanu a fost obligata sa se debranseze de la reteaua de gaze, apa calda si caldura!

Conform ultimelor ei declarații, relația cu Ionuț Mardare a evoluat și s-a transformat în ceea ce-și dorea. Nici vorbă să se despartă, așa cum s-a scris în urmă cu câteva luni.

„Nu există niciun fel de probleme între mine și Ionuț, tocmai din motivul acesta mă surprinde să aud așa ceva (n.r.- că am avea probleme). Suntem foarte bine, suntem chiar ok. Eu nu știu de unde au apărut știrile acestea. Iar cu acumularea de kilograme este iarăși o minciună. Nu am acumulat kilograme și nici nu avem discuții în acest sens, iar pe el nu l-a deranjat niciodată acest lucru.”, a declarat Ioana Tufaru pentru Cancan.

Chiar dacă se înțelege bine cu soțul, Ioana Tufaru nu are situația financiară dorită. Încă primește ajutor de la stat și o sumă mică din drepturile de autor ale părinților săi, Anda Călugăreanu și Dan Trufaru.

“Cu banii, cât de cât ne mai descurcam, e greu, dar nu ne plângem…. Pentru toată lumea e greu în perioada asta, când totul e închis! (…) Are mai multe Ionuț, boli cronice, depistate mai târziu, dar e ok! E sub tratament, le ținem sub control!”, a mărturisit Ioana Tufaru, într-un interviu pentru publicația Ciao.

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Mai multe articole

Citește și: Ioana Tufaru are serviciu cu norma intreaga!

Ce intervenții estetice are Patrizia Paglieri: „Mor de frică”. La cei 50 de ani ai săi îndrăgitul chef are grijă de aspe... Cum a ajuns Gina Pistol în televiziune: „Zici că povestesc din altă viață”. Ce a dezvăluit vedeta: „Nu mi-ai spus niciod...
Ultimele știri