Căutare Live

O mai ții minte pe Magda Ciumac de la Otv? Cum mai arată în prezent și ce bine îi seamănă fiul. Cât de mare a crescut Alexandru

Magda Ciumac a fost un personaj celebru în emisiunea lui Dan Diaconescu, unde a mers să vorbească despre dispariția Elodiei, un subiect care a fost extrem de viral în acea perioadă. Iată ce mai face și cum arată ea acum.

O mai ții minte pe Magda Ciumac de la Otv? Cum mai arată în prezent și ce bine îi seamănă fiul. Cât de mare a crescut Alexandru

YouTube

Magda Ciumac este un nume cunoscut în lumea showbiz-ului românesc de ani buni, în special de când aceasta își făcea apariția constant în emisiunea lui Dan Diaconescu de la Otv. Aceasta venise să-l acuze pe Tolea de faptul că ar fi fost complice al dispariția Elodiei, mister neelucidat nici în ziua de astăzi.

Cum mai arată în prezent Magda Ciumac și cât de mare a crescut fiul ei, Alexandru

Magda Ciumac s-a schimbat destul de mult, iar imaginile recente cu ea au prezentat-o într-o altfel de manieră față de cea cu care eram obișnuiți. Pe rețelele de socializare, ea a publicat și o fotografie în care a apărut și fiul ei de care este foarte mândră și care s-a făcut un adolescent foarte frumos.

Citește și: Magda Ciumac, în carantină în Italia: Am voie să ies doar o dată pe săptămână din casă

Iată ce i-a scris ea, în descrierea imaginii pe care postat-o pe Facebook:

„Alexandru, fiul meu”, a scris ea pe Facebook. Prietenii virtuali ai ei au ținut să-i transmită că este un băiat foarte frumos și i-au apreciat postarea pe care ea a făcut cu el pe rețelele de socializare.

Magda Ciumac și Tolea au împreună un fiu, pe Alexandru, dar aceștia s-au despărțit de multă vreme. Tatăl a încercat în repetate rânduri să obțină custodia copilui său, dar a renunțat pentru a-i mai rămâne dreptul la vizită.

Magda Ciumac a părăsit România în urmă cu aproximativ 3 ani, după ce a cunoscut fericirea în brațele unui italian bogat. Însă nu a mai menționat nimic de relația cu bărbatul pentru care avea numai cuvinte de laudă în 2018, ba chiar au apărut informații cum că s-au despărțit.

Citește și: Vă mai amintiți de Magda Ciumac? Apariție ȘOCANTĂ a fostei soții a lui Tolea. A fost la un pas de MOARTE!

Magda Ciumac a trecut printr-o transformare vizibilă, deși timpul pare să nu-și fi pus amprenta asupra chipului ei, nu mai este domnișoara de altă dată, ci femei în toată firea. La fel de suplă, cu un trup armonios și un chip nebrăzdat de riduri, fosta soție a luptătorului basarabean Tolea Ciumac arată la fel de bine ca odinioară.

Ce a decarat ea despre relația pe care o are fiul ei cu Tolea

Magda Ciumac locuiește împreună cu fiul său în vârstă de 17 ani. În urmă cu un an declara că Alexandru nu mai păstrează legătura cu tatăl său.

”Fiul meu, din păcate, nu mai păstrează legătura cu tatăl lui. Nu pentru că nu vrea, dar așa au decurs lucrurile. L-am educat și i-am spus că tatăl lui, bun sau rău, e tatăl lui. Are numărul lui, are conturile lui de socializare, când o să vrea să îl caute, o să fie decizia lui. Oricum, un tată, nu poate fi numit tată din moment ce îți cauți copilul de 4 ori în 14 ani aproape. Dar noi îi dorim numai bine!”, a spus Magda Ciumac pentru Ciao.

Cum se înțeleg în prezent Ilie Năstase și fosta soție, Amalia. Cum are grijă fostul jucător de tenis de fiicele lor... Andreea Tonciu, imaginea care a generat o mulțime de critici din partea prietenilor din mediul online. Cum a pozat focoa...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x