Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

O poză nevăzuta cu Prințesa Diana în bikini face furori pe internet la 23 de ani de la moartea ei. Cum apare

La bordul unui iaht, înconjurată de prieteni. Așa apare Prințesa Diana în o imagine rămasă ascunsă timp de peste 30 de ani.

La bordul unui iaht, înconjurată de prieteni. Așa apare Prințesa Diana în o imagine rămasă ascunsă timp de peste 30 de ani

Profimediaimages.ro

Fotografia este realizată în Italia, iar lângă Prințesa Inimilor, se află Kyril, Prințul de Preslav, și designerul Valentino.

Imaginea a fost surprinsă în 1990, cu doi ani înainte de separarea ei oficială de Prințul Charles.

Citește și: Cum arată în realitate actrița care o joacă pe Prințesa Diana in The Crown. Emma Corrin, lipsită de inhibiții | FOTO

Diana pare îngundurată, în timp ce are părul ud și ține o băutură în mână.

Ea poartă un bikini ce are un imprimeu cu forme geometrice și, în partea de sus, o camasă legată în talie.

Ce relație aveau Diana și Charles în 1990

La acea vreme, prințesa și soțul său trăiau vieți separate de aproximativ patru ani. Prințul Charles își reluase relația cu fosta iubită, Camilla Parker-Bowles în 1987.

Între timp, presa mondena a scris că Diana se angajase într-o aventură de doi ani cu ofițerul James Hewitt, precum și o legătură amoroasă cu garda sa de corp, Barry Mannakee. Descria moartea celui din urmă drept ”cea mai mare lovitură din viața mea”.

Ce fel de relația a avut Prințesa Diana cu James Hewitt

S-a scris că relația dintre Diana și James Hewitt a durat cinci ani și s-ar fi încheiat când el era în război. Bărbatul i-a dedicat și o carte, în care a notat povestea lor de iubire.

Citește și: Cum arată acum James Hewitt, bărbatul cu care Prințesa Diana a recunoscut că a avut o aventură. S-au iubit timp de cinci ani

După James, Diana de Wales s-a iubit cu Dodi Al-Fayed, cel care i-a murit în brațe, în tragicul accident de circulație care i-a luat și ei viața.

Princess Diana was so beautiful ❤️💔

Publicată de Daily Mail pe Joi, 26 noiembrie 2020
Recomandari