Căutare Live

O ții minte pe Naliny, cântăreața gălățeancă de muzică indiană? Făcea senzație cu ”M-am îndrăgostit”. Ce face și cum arată acum

Naliny, pe numele adevărat Mariana Saleh, este gălăţeanca pasionată de muzica indiană, care a făcut furori cu piesa ”M-am îndrăgostit”. Iată ce mai face artista și cum arată în 2022.

Naliny, pe numele adevărat Mariana Saleh, este gălăţeanca pasionată de muzica indiană, care a făcut furori cu piesa ”M-am îndrăgostit”

Captura Youtube

În 2008, Naliny, care a studiat din greu cultura și muzica indiană, lansa hitul ”M-am îndrăgostit”.

Piesa este ascultată și în ziua de astăzi, însă artista nu s-a mai ocupat de cariera sa muzicală ca pe vremea respectivă. În perioada de glorie, ea a avut o piesă inclusiv cu manelistul Copilul de Aur.

Acum, Naliny sau Mariana Saleh, căci acesta este numele ei real, are alte pasiuni care îi ocupă timpul.

În anii 2000, ziarul Viața Liberă din Galați scria că Naliny a studiat la Institutul de muzică şi dans din cadrul Universităţii din Pune, în urma unei burse acordate de statul indian.

Citește și: Îi mai ţii minte pe Krishna şi Rukmini? Ce s-a ales de ei și cum arată femeia în cele mai recente poze

Se pare că dedicarea i-a fost răsplătită cu două certificate de apreciere, din partea Ambasadei Indiei la Bucureşti, pentru contribuţia la promovarea cântecelor şi culturii hindi în România.

Ce mai face acum Naliny, cântăreața de muzică indiană

În prezent, Naliny continuă să cânte, însă nu a mai lansat piese de succes. Frumoasa gălățeancă încă mai îmbracă saree-uri și costume indiene la evenimentele dedicate acestei culturi, însă își câștigă banii din alte activități.

Pe pagina sa de Facebook, ea își promovează micul business: este tehnician de unghii și realizează tatuaje temporare cu henna.

Citește și: Dorian Popa, suma de bani pe care a scos-o din buzunar pentru a construi complexul lui rezidențial de lângă București

Cât despre aspectul ei fizic, Naliny a reușit să păcălească timpul. Frumoasa brunetă și-a păstrat trăsăturile intacte, de parcă ar fi descoperit elixirul tinereții. Ea este mama a două fete, Maya și Meryam, cu care nu are fotografii pe conturile de socializare.

În 2008, galateni.net scria că fiicele ei i-au moștenit pasiunea pentru cultura indiană. Cele două chiar au frecventat cursuri de dans clasic indian la o şcoală particulară din India.

Cristina Șișcanu s-a pozat într-o ipostază de vis, în costum de baie, după ce a slăbit. Cum arată acum vedeta... Designerul Thierry Mugler a murit la vârsta de 73 ani. Ce avere a lăsat în urmă...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x