Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Oana Lis a uitat de inhibiții și de kilogramele în plus! A ajuns la mare și și-a dat hainele jos | Foto

Oana Lis nu se dezminte: a ignorat regula kilogramelor în plus și a pozat provocator pe litoral.

Oana Lis

Oana Lis a făcut spectacol, zilele trcute, pe litoral. Ea și Viorel Lis, fost primar general al Capitalei, au mers la Mamaia într-o vacanță de câteva zile, iar Oana a ieșit din nou în evidență prin lipsa de inhibiții.

Oana Lis a postat fotografii de pe plajă fără să se teamă de reacțiile negative ale celor care cred că toate fetele sunt perfecte pe sub haine.

Vlăduța Lupău, imagini rare! Cum arăta artista înainte să cunoască celebritatea? | Foto

Oana Lis, varianta 2020, în costum de baie: zero complexe, 100% încredere

Obișnuită să posteze mai mult imagini cu bustul, care de altfel o și avantajează, Oana Lis a făcut o excepție pentru fanii ei și le-a oferit acestora o perspectivă mult mai generoasă, din toate punctele de vedere. Astfel, Oana a lăsat la o parte răutăcioșii și a pozat ”full-body” în costum de baie, prima pe acest an.

Oana Lis a uitat de inhibiții și de kilogramele în plus! A ajuns la mare și și-a dat hainele jos | Foto

Echipată cu un costum de baie de culoare verde-fosforescent, astfel încât să iasă în evidență, Oana Lis a pozat în mare, sprijinită de două leagăne, pe o plajă cunoscută din stațiunea Mamaia. În prim plan, evident, bustul... însă nu doar atât. În imagine se poate observa că Oana Lis a mai luat câteva kilograme în ultimul an, nu că asta ar fi o problemă pentru fanii ei. Mai ales că, în ciuda cârcotașilor, cele mai multe comentarii au fost pozitive.

Oana Lis are peste 125.000 de urmăritori pe contul ei de Facebook, iar mulți dintre aceștia s-au ”abonat” nu doar pentru sufletul și glumele soției fostului edil. Reacțiile pozitive la fotografiile mai decoltate par unele sincere și îi dau curaj Oanei să posteze mai mult.

Recomandari