Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Oana Lis, dramă cumplită dezvăluită în Săptămâna Patimilor: E nedrept, e o traumă pe care am trăit-o și nu pot ascunde asta

Oana Lis a vorbit la "Răi da' Buni" despre cartea pe care vrea să o scrie, iar principalul subiect va fi cel despre violul din copilărie.

Oana Lis a vorbit la "Răi da' Buni" despre cartea pe care vrea să o scrie, iar principalul subiect va fi cel despre violul din copilărie. De asemenea, Oana Lis ia şi cursuri pentru a învăţa cum să aducă la viaţă cartea autobiografică.

"Am învăţat să mă cunosc mai bine, dar şi pe ceilalţi. Dacă sunt bună cu mine pot fi bună şi cu ceilalţi. De multe ori m-am lăsat folosită de oamenii din familia mea. De multe ori mi-era frică de mine şi aici m-a ajutat psihologia. Vreau să scriu o carte, am întâlniri săptămânale şi cineva mă învaţă cum să scriu o carte. Vreau să scriu despre viaţa mea, despre familia în care am trăit, dar şi despre trauma violului. Vreau să o scriu prin ochii copilului, dar şi prin ochii femeii mature de acum. Mi-a fost foarte greu să trec peste trauma violului", a spus Oana Lis la Răi da' Buni.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro