Antena Căutare

Oana Roman, afectată de starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte în prezent Mioara Roman, după ce a fost operată

Oana Roman și mama ei, Mioara Roman au trecut recent printr-o perioadă dificilă, după ce aceasta din urmă a suferit o intervenție chirurgicală. În urma operației, vedeta TV a dezvăluit că mama ei se află în perioada de recuperare, explicând și care este starea sa de sănătate din prezent.

Cum se simte în prezent Mioara Roman, după ce a fost operată

Instagram/Facebook

În urmă cu trei săptămâni, mama Oanei Roman a fost operată de urgență, după ce a suferit o căzătură serioasă. Mioara Roman a avut nevoie de o intervenție chirurgicală în urma accidentului, iar fiica ei i-a fost alături în această perioadă deloc ușoară.

În prezent, mama Oanei Roman se află în perioada de recuperare, iar vedeta TV a fost invitată în platoul unei emisiuni, acolo unde a dezvăluit cum se simte Mioara Roman după operație.

Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman după intervenția chirurgicală

Oana Roman a explicat că în urma operației, mama sa a avut nevoie de o perioadă de recuperare, motiv pentru care a mers într-un centru medical din Snagov. Atât pentru Mioara Roman, cât și pentru Oana care i-a fost mereu alături, aceste săptămâni au fost destul de dificile. Vedeta de televiziune a dezvăluit însă că, într-un final, lucrurile încep să se așeze, iar starea de sănătate a mamei sale este una bună în prezent, mama ei recuperându-se ușor.

Citește și: Oana Roman, cu ochii în lacrimi pe Internet. Ce s-a întâmplat cu mama ei, Mioara Roman, după ce s-a accidentat grav

„A căzut și a făcut o fractură de femur, care a necesitat o operație de protezare de șold, iar pentru o persoană de 82 de ani nu este o intervenție simplă. Norocul nostru a fost că mama a nimerit la un doctor extraodinar de bun, la Spitalul Elias.

Grija era cum o să treacă peste operație și apoi cum va fi recuperarea. Sunt 3 săptămâni de când s-a operat, după operație s-a recuperat bine, nu a avut probleme deloc, au externat-o destul de repede pentru că era ok.

A urmat această perioadă în care ea necesita recuperare medicală specializată și a trebuit să găsesc un loc. Sunt multe locuri în București, însă nu era niciun loc disponibil. Ele costă în jur de 100 de euro pe zi. Am găsit un loc la Snagov și au acest centru de recuperare medicală extrem de performant. Pentru ea Snagov înseamnă ceva de suflet și a fost extrem de încântată. Mi-a spus că are un sentiment familiar aici”, a declarat Oana Roman la Xtra Night Show, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Cum este tratată mama Oanei Roman la centrul unde este internată. Vedeta dezvăluie detalii interesante

Oana Roman vrea să înceapă ședințe de terapie, fiind afectată de problemele de sănătate ale mamei sale

Nu este pentru prima oară când Mioara Roman se confruntă cu probleme medicale, astfel că ultima perioadă a fost destul de solicitantă pentru Oana Roman, care este deja obișnuită cu vizitele la spital. După ultima operație a mamei sale, vedeta a dezvăluit că își dorește să apeleze la ședințe de terapie, care să o ajute să treacă cu bine din punct de vedere emoțional peste aceste momente dificile.

„După foarte mulți ani, reîncep sedințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pic toate stările de spaimă, de anxietate și de frică. Prin tot ce am trecut cu mama....am nevoie să reîncep terapia, iar de astăzi ma duc la sedințe.

Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani, când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult și mă gândeam să vorbim un pic despre asta și să ma întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie”, a dezvăluit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Puțini o știu pe femeia cu care actorul era căsătorit din 1968... Ultima discuție a lui Alexandru Arșinel înainte de a fi internat. Ce i-a spus lui Vasile Muraru...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x