Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Oana Roman, îngrijorată de începerea noului an școlar. Ce mesaj a transmis vedeta: "Am avut emoții mai mari decât când am născut-o"

Oana Roman a postat un mesaj prin care își exprimă îngrijorarea cu privire la noul an școlar ce tocmai a început. Iată ce a transmis vedeta.

Oana Roman

Instagram

Oana Roman are emoții uriașe, pentru că Isabela, fetița ei, începe școala. Se pare că, din prima zi, vedeta a întâmpinat câteva probleme, care n-au lăsat-o să doarmă.

Andrei Ștefănescu, fotografie de familie, în prima zi de grădiniță a fiului său. Fanii au rămas uimiți de asemănarea izbitoare dintre micuț și tatăl său. "N-am văzut vreodată atâta asemănare tată-fiu"

Oana s-a tot gândit la începutul acestui an școlar, care aduce multe restricții pentru copii. Vedeta a postat un mesaj pe Instagram, duminică seara, prin care s-a arătat îngrijorată de situația în care se află fiica sa și mulți alți copii.

”În seara asta adorm cu gândul că oricâte cărți am citit, oricât am învățat, oricâtă educație am primit, nu am știu cum să-i explic copilului meu că mâine va merge pentru prima dată la școală și va intra singură să cunoască o învățătoare căreia nu îi va vedea fața, va avea colegi pe care nu îi va putea recunoaște, pentru că vor avea mască. Și se va trezi singură, într-un loc străin, cu oameni străini cărora nu le va putea vedea decât ochii. Așa va fi, pentru ea și sute de mii de alți copii, prima zi de școală din viața lor”, a scris Oana Roman, noaptea trecută

Oana Roman, îngrijorată de începerea noului an școlar. Ce mesaj a transmis vedeta: "Am avut emoții mai mari decât când am născut-o"

Mesajul Oanei Roman, pe InstaStory

Luni, odată cu prima zi de școală, Oana a revenit cu un mesaj și o fotografie cu Elisa, fiica sa, pregătită pentru prima zi de școală.

Imagine de peste 38.000 de like-uri cu Vlăduta Lupău și nepoțica ei: “Ea este dragostea mea!”

Iată ce a scris vedeta pe Instagram.

"Prima zi de școală. I-am facut poza acasă ca sa fie fără mască. Am avut emoții mai mari decât când am nascut-o ! Nu știu de ce! Am avut inima strânsă si lacrimi în ochi pt ca am lăsat o singura la poarta școlii cu o doamna pe care nu o cunoaște și nu o poate vedea din cauza măștilor.
Ea a fost senină si cand a iesit mi a spus ca i-a placut. Azi ea a fost mai puternica decât mine!"

Recomandari