Omar Arnaout, primul câștigător al emisiunii "Next Star", se căsătorește. Cum arată viitoarea lui soție

Omar Arnaout este primul câștigător al emisiunii "Next Star". La doar 20 de ani, tânărul a anunțat că și-a găsit aleasa inimii, pe Miruna Diaconescu, și ea pasionată de muzică.

Omar Arnaout, primul câștigător al emisiunii "Next Star", se căsătorește

Antena 1

Omar Arnaout este primul câștigător al emisiunii "Next Star". Pe atunci, era doar un adolescent, avea 13 ani. Șapte ani mai târziu, Omar Arnaout este gata să ia viața în piept și să își întemeieze o familie. La doar 20 de ani, tânărul a anunțat că și-a găsit aleasa inimii, pe Miruna, pe care o vede "soție" și "mama" copiilor lui. Și ea este pasionată de muzică și a fost la X Factor, în sezonul 3.

Omar Arnaout, primul câștigător al emisiunii "Next Star": "De la mine, pentru tine, nevasta mea Miruna Arnaout, splendoarea mea de om!"

Omar Arnaout a postat câteva fotografii pe Instagram, în care apare alături de Miruna, o tânără care și-a sărbătorit zilele acestea și ziua de naștere. Într-un filmuleț scurt, se observă și inelul de logodnă pe care l-a primit de la Omar.

Mesajul scris de el este acesta: "La mulți ani, omul meu bun! Sunt copleșit să te am lângă mine dincolo de viață și dincolo de moarte, până când ne vom bucura de grădinile Paradisului împreună. Te iubesc, pe tine, pe noi și pe copiii care vor veni pe lume din iubirea noastră".

"De la mine, pentru tine, nevasta mea Miruna Arnaout, splendoarea mea de om! @miruna_diaconescu".

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Miruna: "Te iubesc până la infinit și încă puțin, Omar, soțul meu pentru totdeauna!"

Miruna a lăsat și ea un mesaj lung, ca replică a postării lui Omar Arnaout: "Simt, mai mult ca niciodată, că tu ai apărut ca o întrupare a iubirii divine în viața mea! Soțul meu, sprijinul meu, îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară că am intrat unul în viața celuilalt în forma noastră cea mai pură, că suntem devotați unei iubiri ce ne promite amândurora începutul unei adevărate familii impreună! Te iubesc până la infinit și încă puțin, Omar, soțul meu pentru totdeauna!".

Foarte multe mesaje au venit din partea urmăritorilor lui Omar Arnaout și ai Mirunei. "Multe bucurii și împliniri să aveți împreună!"

Omar Arnaout, primul câștigător al emisiunii "Next Star": "Moldoveanca aceasta mi-a pus capac și aici s-a ajuns"

Omar Arnaout a declarat, la Antena Stars, că este foarte îndrăgostit de Miruna. "Eu sunt musulman și cumva e prima oară în viața mea când iubesc cu adevărat și când sunt atașat de un om în halul acesta. Cumva viața mea s-a plimbat numai în jurul muzicii până acum, nu am pus accent și dragoste pentru nimic altceva în viața asta".

"Am mai avut relații în trecut, amândoi am mai avut relații în trecut. Evident că a trebuit să învățăm lucruri, să descoperim lucruri noi, dar cumva moldoveanca aceasta mi-a pus capac și aici s-a ajuns", a mărturisit Omar la Antena Stars.

Omar Arnaout, câștigătorul primului sezon al emisiunii de talente "Next Star"

Omar Arnaout, câștigătorul primului sezon al emisiunii de talente "Next Star", pe când avea 13 ani, a impresionat atunci publicul larg cu vocea lui. Pentru că are origini libaneze, Omar a topit inimile tuturor din primul moment cu inflexiunile specific arabe ale vocii. Cu piesa ''Habibi'', băiatul reușea să ajungă până în finala emisiunii de talente prezentată de Dan Negru și să pună mâna pe marele premiu, ulterior.

Timpul a trecut, iar Omar Arnaout a evoluat tot mai mult. A fost luat sub aripa lui Alex Velea, a semnat cu casa de discuri fondată de artist și a lansat mai multe piese de succes. Printre melodiile lui se numără ''Beautiful Life'', ''Yalla Yabibti'' și, mai recentă, "Salma".

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri